Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΔύο που τα έχουν όλα υπέρ τους

Δύο που τα έχουν όλα υπέρ τους

Δυνατές επιλογές για στοίχημα από το Betmarket.gr.

Η Τρίτη έφερε ένα ωραιότατο 3/3 σε εξαιρετικές αποδόσεις, με την κάβα να επιστρέφει (άμεσα) σε θετικά… μονοπάτια. Συντριβή για την Μπριζ (ήττα με 5-1), δύο τέρματα ο Γκονσάλο Ράμος και εύστοχη η πρόβλεψη για την απόλυση του Σκοτ Πάρκερ (τον είχα χαρακτηρίσει ως εξιλαστήριο… θύμα!).

Από το Τσάμπιονς Λιγκ μεταφερόμαστε σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ σε ένα «γεμάτο» πρόγραμμα. Οι πρώτες αναμετρήσεις συνήθως κρύβουν παγίδες, οπότε οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί. Πάμε να δούμε τις αναμετρήσεις που θα μας απασχολήσουν.

Σεβίλλη – Φενέρμπαχτσε

Σε κακή αγωνιστική κατάσταση η Σεβίλλη και με τον κίνδυνο του υποβιβασμού ορατό στην Ισπανική La Liga. Δύο στοιχεία που αναμφίβολα σε στρέφουν προς την κόντρα. Βέβαια, η συγκυρία ενδεχομένως να μην ιδιαίτερα καλή για την Τούρκικη ομάδα καθώς μετά τον φονικό σεισμό έχει χάσει τον ρυθμό της.

Είναι και αυτήν η… αυτοπεποίθηση που έχουν οι Σεβιγιάνοι όταν αγωνίζονται στη διοργάνωση, πολυνίκης του θεσμού γαρ! Λίγο και η αμφιβολία στη συμμετοχή του πρώτου σκόρερ Βαλένσια, σε κάνει να το σκεφτείς 2 και 3 φορές. Και όταν κάτι δεν βγαίνει αβίαστα, άστο (καλύτερα) να μείνουμε φίλοι.

Εκεί, όμως που ενδεχομένως θα μπορούσε να γίνει κουβέντα με μεγαλύτερη σιγουριά είναι το αουτσάιντερ goal/goal. Η άμυνα της Σεβίλλης είναι ευάλωτη (11 τέρματα παθητικό στα 3 πιο πρόσφατα), αυτήν της Φενέρμπαχτσε κάνει συχνά-πυκνά λάθη. Παραβιάστηκε στο 60% των αγώνων της στο Τουρκικό πρωτάθλημα και το ποσοστό σκαρφαλώνει στο 72% των εκτός έδρας αγώνων της.

Αντερλεχτ – Βιγιαρεάλ

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την ποιοτική διαφορά των δύο αντιπάλων. Πόσο μάλλον κόντρα στη φετινή Αντερλεχτ που δεν έχει καμία σχέση με αυτήν των παλαιότερων ετών. Μία Αντερλεχτ που κινδυνεύει να μείνει εκτός πλέι οφ, κάτι που θα αποτελέσει μεγάλη αποτυχία.

Το «Κίτρινο Υποβρύχιο» είναι σε φόρμα, στο παιχνίδι με την Αλμερία κυριάρχησε και με ανάλογη απόδοση σήμερα θα κερδίσει εύκολα. Το θετικό για τους Ισπανούς είναι ότι πέρα από το πρωτάθλημα (κυνηγούν την Ευρώπη), δεν έχουν άλλον ενεργό στόχο και φέτος ίσως είναι η ευκαιρία για την κατάκτηση Ευρωπαϊκού Κυπέλλου (πρώτο φαβορί).

Πιστεύω ότι θα το φτάσει μέχρι τέλους, έχει άλλωστε και το ρόστερ για να τα καταφέρει ενώ έχει επιστρέψει φορμαρισμένος ο Μορένο (στο 2.40 το anytime του). Είναι και ξεκούραστος. Ξεκάθαρη επιλογή το «διπλό» στο 1.88.

Φιορεντίνα – Σίβασπορ

Σε εξαιρετική κατάσταση οι Ιταλοί, έχοντας πλέον και το εύκολο τέρμα επικράτησαν της Μίλαν με 2-1 δημιουργώντας 16 τελικές (8 στον στόχο). Μία Μίλαν που μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο διατηρούσε 3 ανέπαφες εστίες (συν μία η χθεσινή με την Τότεναμ) .

Στην Σίβασπορ η έλλειψη ρυθμού αναμένεται να κοστίσει σε τέτοιο υψηλό επίπεδο. Τα πιο πρόσφατα δείγματα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά, 4 τέρματα δέχτηκε από την Φατίχ το Σάββατο. Ηταν η πρώτη της αναμέτρηση μετά τη διακοπή λόγω του σεισμού.

Σημειωτέον ότι οι Ιταλοί στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν την αξιόλογη Μπράγκα με συνολικό σκορ 7-2! Το ασιατικό χάντικαπ 1 (-1,5) σε απόδοση 1.75 στην Stoiximan. Το over3.5 τέρματα της Φιορεντίνα στο 4.00.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Δυάδα:

UCL – 9/3 – 19:45 – Αντερλεχτ – Βιγιαρεάλ: 2 (1.88)

UCL – 9/3 – 22:00 – Φιορεντίνα – Σίβασπορ: 1 με -1.5 (1.75)

Δυάδα απόδοσης 3.29 με ποντάρισμα 46,75 μονάδων

Μονό:

UCL – 9/3 – 22:00 – Φιορεντίνα – Σίβασπορ: over3.5 τέρματα Φιορεντίνα (4.00) με 10 μονάδες

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα