Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΑσφάλεια αυτοκινήτου στην εποχή του lockdown

Ασφάλεια αυτοκινήτου στην εποχή του lockdown

Η ασφάλεια αυτοκινήτου μπορεί να φαίνεται δευτερεύον σε έναν κόσμο γεμάτο φόβο, όμως είναι το ίδιο σημαντική με τις αποστάσεις και τη χρήση της μάσκας.

Η ασφάλεια αυτοκινήτου μπορεί να φαίνεται δευτερεύον σε έναν κόσμο γεμάτο φόβο, όμως είναι το ίδιο σημαντική με τις αποστάσεις και τη χρήση της μάσκας.

Για να προστατευτείς από την Covid-19, μέχρι να βγει το εμβόλιο, είναι τα προσωπικά μέτρα υγιεινής και οι συστάσεις των ειδικών, όμως για τους κινδύνους του δρόμου η μόνη απάντηση είναι η ασφάλεια αυτοκινήτου.

Σε αυτό το κείμενο θα δεις γιατί η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι το ίδιο σημαντική με όλα όσα κάνεις για να παραμένεις υγιής:

Κάλυψη κάθε στιγμή

Η ασφάλεια αυτοκινήτου σου προσφέρει κάλυψη σε κάθε πιθανό σενάριο. Από ένα τρακάρισμα που μπορεί να επιφέρει μερικές γρατζουνιές, μέχρι την ολική καταστροφή του οχήματος σου. Έχοντας ένα συμβόλαιο με ενεργοποιημένες τις απαραίτητες καλύψεις, είσαι σίγουρος πως η περιουσία σου είναι προστατευμένη.

Αποφεύγεις την οικονομική καταστροφή

Μπορεί να δεχτείς ένα τσουχτερό πρόστιμο στην περίπτωση που δεν έχεις ασφάλεια αυτοκινήτου και κάποιες άλλες διοικητικές ποινές εάν το αμελήσεις, όμως στην περίπτωση ενός ατυχήματος έρχεσαι αντιμέτωπος με την οικονομική καταστροφή. Από τη στιγμή που θα εμπλακείς σε ένα οποιοδήποτε τροχαίο, θα πρέπει να μπεις σε μία δικαστική διαμάχη και να αντιμετωπίσεις πέρα από την ασφαλιστική της άλλης πλευράς και το δημόσιο. Έτσι στο τέλος μπορεί να βρεθείς πιθανότητα με 1-3 χρόνια φυλάκισης, κατάσχεση περιουσίας και πολλά χρωστούμενα.

Προστασία από άλλους οδηγούς

Εάν είχες μία ατυχή εμπειρία με κάποιον δικομανή οδηγό, η ασφάλεια αυτοκινήτου με κάλυψη νομικής προστασίας σου εξασφαλίζει πως η παραξενιά της άλλης πλευράς δεν θα σου κοστίσει. Η κάλυψη των παραβόλων είναι δεδομένη, ενώ κάποιες ασφαλιστικές εταιρείες παρέχουν και δωρεάν νομικές υπηρεσίες από μεγάλα δικηγορικά γραφεία. Έτσι τα νομικά σου μπλεξίματα θα λυθούν στη γρήγορα, εύκολα και ανέξοδα.

Ακόμα και στα απρόοπτα

Αυτό που κάνει την ασφάλεια αυτοκινήτου τόσο σημαντική, δεν είναι μόνο η προστασία από τα νομικά ζητήματα, αλλά και από το απρόοπτο. Σε μία άτυχη στιγμή μπορεί να μείνεις στη μέση του πουθενά από λάστιχο ή κάποια άλλη βλάβη. Μην ανησυχείς όμως! Εάν έχεις προβλέψει και έχεις την κάλυψη της οδικής βοήθειας, τότε ένα απλό τηλεφώνημα θα είναι σωτήριο. Θα γίνει επιτόπια επισκευή του οχήματος, αν είναι δυνατή ή μεταφορά του σε συνεργείο και φυσικά όλα αυτά εντελώς δωρεάν!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα