Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΑπό τα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ στα υπόγεια της Σκωτίας

Από τα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ στα υπόγεια της Σκωτίας

Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πίσω, οι μεγάλες βραδιές επιστρέφουν και τα αστέρια είναι έτοιμα για τις νοκ άουτ αναμετρήσεις. Στο δικό μας.. μικροσκόπιο μπήκε αυτήν του Παρισιού.

Προγνωστικά Champions League

Το Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί μία αναμέτρηση που στο άκουσμά της δημιουργεί προσδοκίες για ένα σπουδαίο παιχνίδι.

Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου ως προς αυτό. Εχοντας παρακολουθήσει τις δύο ομάδες στα τελευταία τους παιχνίδια, το σίγουρο είναι ότι δεν δείχνουν σε καλή κατάσταση έχοντας ντεφορμέ τα… αστέρια τους. Όπως όλα δείχνουν ούτε σήμερα θα είναι στην ενδεκάδα ο Νεϊμάρ στην Παρί και ο Μπενζεμά στην Ρεάλ Μαδρίτης. Δύο κομβικοί παίκτες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βελτιώσει αρκετά τις αμυντικές της επιδόσεις, αλλά χωρίς τον Μπενζεμά δεν σκοράρει με μεγάλη συχνότητα. Η Παρί γνωρίζει πως αν δεχτεί τέρμα, θα μειωθούν σημαντικά οι πιθανότητες πρόκρισης. Στην ισοπαλία τείνω με βάση όλα τα παραπάνω και σε αποδόσεις που φτάνουν το 3.80 δεν έχω λόγο να σκεφτώ δύο φορές.

Προγνωστικά Γαλλίας

Η προτελευταία Γκρενόμπλ προσφέρεται σε τιμές φαβορί απέναντι στην 7η Νιόρ. Σίγουρα, η γηπεδούχος έχει μεγαλύτερο κίνητρο (όπως και πίεση), αλλά δεν μπορεί να βρει λύσεις στα προβλήματά της και πλέον μετρά 8 ήττες στα 9 τελευταία.

Πριν την ήττα από την Αμιάν, η Νιόρ έτρεχε αήττητο σερί 6 αναμετρήσεων (4-2-0) έχοντας βελτιώσει αρκετά τις εκτός έδρας επιδόσεις της το τελευταίο διάστημα. Στα συν, οι απουσίες που προέκυψαν στην Γκρενόμπλ και αφορούν κυρίως δύο νεοαποκτηθείς παίκτες στην μεσοεπίθεσή της, αλλά και έναν τιμωρημένο βασικό μπακ.

Προγνωστικά Σκωτίας

Η αλήθεια είναι πως η κόντρα του Εδιμβούργο δεν είναι απλή υπόθεση και δεν προκύπτει αν απλώς συγκρίνουμε τις δύο ομάδες, ούτε τοποθετείς εύκολα τα χρήματά σου στην Αλμπιον Ρόβερς.

Εντούτοις, θα πάω με την έκπληξη σε μία κατηγορία που δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές και αυτό φάνηκε όταν στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου όταν η Αλμπιον Ρόβερς «πέρασε» με… 4αρα από την ίδια έδρα, ενώ το Σαββατοκύριακο είχε χρόνο (ρεπό) να προετοιμαστεί κατάλληλα και να είναι πιο φρέσκια από την αντίπαλό της.

Bρείτε στο BetMarket.gr τη νέα στοιχηματική Betsson Ελλάδα, όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και καθημερινά προγνωστικά για όλα τα σπορ.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Patent Bwin:

 

15/2 – 20:00 – Γκρενόμπλ – Νιόρ: 2 (3.10) με 18 μονάδες

 

15/2 – 21:45 – Εδιμβούργο – Αλμπιον Ρόβερς: 2 (3.90) με 15 μονάδες

 

15/2 – 22:00 – Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης: Χ (3.80) με 15 μονάδες

 

Και 5 μονάδες στις δυάδες και 1,5 στην τριάδα

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα