Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΑνδρικά μπουφάν: συστηθείτε στον χειμώνα 2020 με κορυφαίο στιλ

Ανδρικά μπουφάν: συστηθείτε στον χειμώνα 2020 με κορυφαίο στιλ

Το φθινόπωρο 2020 έχει ήδη μπει για τα καλά και τα πρώτα πανωφόρια κάνουν δειλά δειλά την εμφάνισή τους από την ντουλάπα.

Το ίδιο ισχύει και για το χειμερινό look που σταδιακά έρχεται στο προσκήνιο, φέρνοντας μαζί του τον μεγάλο πρωταγωνιστή της casual χειμερινής ένδυσης, τα ανδρικά μπουφάν.


Ανδρικά μπουφάν: πρακτικότητα με στιλ

Παρότι τα μπουφάν έχουν ως βασικό σκοπό να μας προστατέψουν από το κρύο, είναι κοινό μυστικό ότι αποτελούν σημαντική αφορμή για ένα κομψό look που τονίζει όσο κανένα άλλο τη φόρμα του σώματος και χαρίζει δυναμικό προφίλ σε κάθε άνδρα.

Δεν είναι τυχαίο ότι η επιλογή του μπουφάν χαρακτηρίζει ολόκληρο το στιλ που επιλέγει να καθιερώσει ένας άνδρας σε casual ή semi-formal χειμερινές του εμφανίσεις.

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές σε μπουφάν, ωστόσο κάποιες αξίες είναι διαχρονικές στο είδος. Ένα κλασικό sport μπουφάν με αφράτη σύνθεση είναι, ας πούμε, ιδανική επιλογή για καθημερινό look στη δουλειά και όχι μόνο, ενώ επιτρέπει συγχρόνως συνδυασμούς με μπλούζες ή πουκάμισα σε πιο business outfits. Ιδιαίτερα αν είναι μπουφάν κάτω από τη μέση τότε δίνει μια υπέροχη αίσθηση παλτού και μπορεί άνετα να υποστηρίξει ένα semi-formal χειμερινό look.

Φυσικά, πέρα από το στιλ, το σημαντικό είναι η συμπεριφορά του μπουφάν τόσο απέναντι στο κρύο και τη βροχή, όσο και απέναντι στο σώμα. Καθώς πρόκειται για πανωφόρι, η βασική απαίτηση είναι να διατηρεί ζεστό το σώμα, φροντίζοντας παράλληλα να εξασφαλίζει ελευθερία κινήσεων και δροσερή αίσθηση με το εσωτερικό του. Ειδικά σε business look, η άνεση που μπορεί να εξασφαλίσει το μπουφάν, σε συνδυασμό με το υπόλοιπο outfit, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας του ντυσίματος.

Σημαντικό είναι επίσης να διαθέτει πρακτικές επιλογές, όπως κουμπώματα με φερμουάρ και κουμπιά ή πολλαπλές τσέπες που αποδεικνύονται… δυνατό πλεονέκτημα σε ένα χειμερινό look.

Όταν αναφερόμαστε στις έννοιες «μπουφάν» και «κομψότητα» ωστόσο δεν γίνεται να μην πάει το μυαλό μας στα κλασικά δερμάτινα μπουφάν. Ίσως η πιο wild εκδοχή του ρούχου με τα γνωστά biker χαρακτηριστικά, όπως το λάστιχο στα μανίκια και το μεσάτο κόψιμο προσφέρουν απαράμιλλη γοητεία και νεανικότητα στο χειμερινό ανδρικό ντύσιμο τόσο σε πρωινά όσο και βραδινά men’s outfits.

Ανακάλυψε σήμερα τα πιο μοντέρνα ανδρικά μπουφάν στην ανανεωμένη συλλογή του Tailor Italian Wear. Ανδρικά μπουφάν μέσα από μια προσεγμένη γκάμα σχεδίων που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα ραφής, το φινετσάτο ύφασμα, την αψεγάδιαστη σχεδίαση και την σύγχρονη αισθητική. Ανανεώστε με εντυπωσιακό και κομψό τρόπο το καθημερινό χειμερινό σας ντύσιμο σας με τα μπουφάν Italian Tailor Wear.  

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα