Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΑνδρικά κοστούμια για το πιο σύγχρονο ανδρικό look το καλοκαίρι 2021

Ανδρικά κοστούμια για το πιο σύγχρονο ανδρικό look το καλοκαίρι 2021

Η ανατροπή της καθημερινότητας λόγω της πανδημίας, δεν αναιρεί ότι για πολλούς άνδρες, το καθημερινό στιλ είναι dress code για τη δουλειά τους. Έτσι, μπορεί η σταδιακή επαναφορά στη γνωστή ρουτίνα να βγάζει ξανά από την ντουλάπα τον καλοντυμένο μας εαυτό, ωστόσο υπάρχουν κι εκείνοι που απλώς συνέχισαν όλο το προηγούμενο διάστημα σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Ντύσιμο με κοστούμι το καλοκαίρι

Μιλώντας για καλό ανδρικό ντύσιμο, το ανδρικό κοστούμι με γιλέκο ή χωρίς, είναι θεμελιώδες. Κάθε καλοντυμένος, σύγχρονος άνδρας χρειάζεται τις κατάλληλες επιλογές σε κοστούμια στην γκαρνταρόμπα του προκειμένου να μπορέσει να καθιερώσει ένα μοντέρνο, κομψό look με αυτοπεποίθηση και chic γοητεία.

Ιδιαίτερα σε όλες τις κατηγορίες επαγγελμάτων όπου τα ανδρικά κοστούμια είναι κάτι παραπάνω από «στολή εργασίας», το καθημερινό look οφείλει να πληροί υψηλά κριτήρια ομορφιάς, σύγχρονης εμφάνισης αλλά και άνεσης, προσφέροντας διαρκώς το πλεονέκτημα στον άνδρα που τα φορά.

Σημαντικό ζητούμενο σε όλα τα κοστούμια είναι το fit, προκειμένου το σώμα να μπορεί να εφαρμόζει ιδανικά, αναδεικνύοντας τη σιλουέτα και επιτρέποντας ευρεία άνεση κινήσεων, ευελιξία και δροσερό feeling. Η υψηλή ποιότητα και το είδος του υφάσματος, σε συνδυασμό με μια προηγμένη ραπτική προσέγγιση μπορούν να αποδώσουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που θα χαρίσει μια ουσιαστικά καλή πρόταση για τις ανάγκες ενός σύγχρονου άνδρα.

Ως προς τις αποχρώσεις, το καλοκαίρι σχεδόν «επιβάλει» την τάση για χρώμα και φωτεινότητα, με το πράσινο, το μπορντό και το πορτοκαλί, να έρχονται για να συμπληρώσουν ιδανικά τη σταθερή αξία του μπλε, που παραδοσιακά είναι στην κορυφή σε όλες τις εκδοχές του.

Γαμπριάτικα κοστούμια & καλό ντύσιμο για κοινωνικές εκδηλώσεις

Πέρα από το business κομμάτι ωστόσο, καλοκαίρι σημαίνει πληθώρα από κοινωνικές εκδηλώσεις, γάμους και events. Η επιλογή του κατάλληλου κοστουμιού σε κάθε περίπτωση, από ένα official attire μέχρι τα μοντέρνα γαμπριάτικα κοστούμια συνδυασμένα με παπιγιόν ή γραβάτα, δεν ξεφεύγει από τους παραπάνω «κανόνες», αφού εκείνο που μετράει στο τέλος της βραδιάς… είναι ένας καλοντυμένος άνδρας που νιώθει πιο όμορφος και σίγουρος για τον εαυτό του από ποτέ!

Tailor Italian Wear σημαίνει μοντέρνο ανδρικό κοστούμι

Αν πιστεύεις ότι έφτασε η ώρα για να αποκτήσεις το επόμενο κοστούμι σου, το Tailor Italian Wear είναι εδώ για να σου παρουσιάσει την ανανεωμένη Καλοκαιρινή Collection με ανδρικά κοστούμια 2021! Ακόμα μια κομψή συλλογή με μοναδικές επιλογές που ξεχωρίζουν για την άψογη σχεδίασή τους, τα εξαιρετικά υφάσματα, τη μεγάλη ποικιλία σε μοντέρνες αποχρώσεις και το αυθεντικό Ιταλικό προφίλ που ξέρει να κολακεύει το ανδρικό σώμα. Αποκτήστε το δικό σας online στις πιο προσιτές τιμές και παραλάβετέ το στον χώρο σας με δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα