Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΑνάθεμα τα ντέρμπι τους

Ανάθεμα τα ντέρμπι τους

Παιχνίδι πάνω στις Ελληνικές ομάδες από την συντακτική ομάδα του Betmarket στο σημερινό κουπόνι!

Ένα φανταστικό ματς με 34 τελικές προσπάθειες παρακολουθήσαμε χθες στο Ολντ Τράφοροντ, στην τρομερή ανατροπή της Γιουνάιτεντ επί της Αταλάντα. Οι 14 από τις προσπάθειες κατέληξαν στην εστία, επιβεβαιώνοντας εύκολα το over 9,5 που σε συνδιασμό με το διπλό της Βιγιαρεάλ έφερε οριακό κέρδος στη βραδιά.

Σαφώς και θα μπορούσε να είναι ψηλότερο, αν η Αταλάντα σκόραρε μία ακόμη φορά (ειδικά στην τρομερή διπλή ευκαιρία στο 60’) ή όντως να έδωσε σε όσους πόνταραν το διπλό σε στοιχηματική εταιρία που πληρώνει το στοίχημα σε προβάδισμα δύο τερμάτων.

Σήμερα η βραδιά σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ μοιάζει αρκετά στοιχηματική. Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Δεν ξέρω αν θα αποδειχθεί καλό ή κακό στο τέλος αυτό, αλλά με την πρώτη ματιά στις αποδόσεις το μάτι μου έπεσε σε 4+1 σημεία υψηλών αποδόσεων.

Μεταξύ των οποίων και οι δύο Ελληνικές ομάδες. Εχω γράψει πολλές φορές για την υποβάθμιση του Ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη και εσχάτως εμφανίζεται και στα σετ αποδόσεων.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα