Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήInfotainmentΜε τέσσερις επιλογές στη Serie A

Με τέσσερις επιλογές στη Serie A

- Advertisement -

Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Serie A και το BetMarket.gr έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Τέσσερα παιχνίδια έχει το πρόγραμμα στη Serie A σήμερα (21/01/24) και στο Betmarket θα βρείτε τα προγνωστικά.

Φροζινόνε – Κάλιαρι

Η Φροζινόνε είναι ξεκάθαρα ντεφορμέ και πλέον σίγουρα έχει επηρεαστεί και η ψυχολογία της. Την περασμένη αγωνιστική, ηττήθηκε από την Αταλάντα, με το βαρύ 5-0, ενώ νωρίτερα είχε αποκλειστεί από τη Γιουβέντους στο Κύπελλο, με 4-0. Συνολικά, μετρά πέντε διαδοχικές ήττες, εκ των οποίων σε όλες δέχθηκε από τουλάχιστον δύο τέρματα. Τα αρκετά αρνητικά αποτελέσματα, έχουν φέρει πλέον πίεση, καθώς βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Κάλιαρι είναι αήττητη στα τρία τελευταία παιχνίδια (1-2-0), κερδίζοντας στο πιο πρόσφατο τη Μπολόνια. Όσον αφορά τη βαθμολογία, είναι μόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εκτός έδρας, τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά και έχει μαζέψει μόλις τρεις βαθμούς, σε 10 αγωνιστικές.

Ίσως είναι και η τελευταία ευκαιρία της Φροζινόνε να γυρίσει την κατάσταση, καθώς αν ηττηθεί στην έδρα της από ομάδα που βρίσκεται οριακά εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, τότε θα σημαίνει πως χρειάζεται μια μεγάλη αλλαγή. Ποιοτικά, οι γηπεδούχοι έχουν την ικανότητα να κερδίσουν, μένει να δούμε αν θα τα καταφέρουν. Στοιχηματικά λοιπόν, θα πάμε με το combo 1X & Over 1.5, που είναι σε απόδοση 1.85, στη Stoiximan.

Έμπολι – Μόντσα

Η Έμπολι βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έναν μόλις βαθμό πάνω από την τελευταία. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά, καθώς δεν έχει κερδίσει κανένα από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της (0-3-5) και πλέον τα περιθώρια στενεύουν.

Η Μόντσα σύντομα θα είναι αδιάφορη βαθμολογικά, καθώς είναι ένα επίπεδο πάνω από τις ομάδες που θα δώσουν μάχη για τον υποβιβασμό και ένα επίπεδο κάτω απ’ αυτές που θα παλέψουν για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Αυτό αποδεικνύεται και από το ότι οι φετινές της ήττες είναι από ομάδες της πρώτης πεντάδας.

Η πίεση για το αποτέλεσμα βρίσκεται σχεδόν εξ ολοκλήρου στους γηπεδούχους, πράγμα που σημαίνει πως η Μόντσα θα είναι πιο άνετη να κάνει το παιχνίδι της. Μπορεί το σετ αποδόσεων να είναι ισορροπημένο, όμως όσον αφορά την εικόνα των δύο ομάδων, οι φιλοξενούμενοι σίγουρα υπερτερούν. Συνεπώς, θα επιλέξουμε το 2 DNB, που είναι σε απόδοση 1.82, στη Novibet με σούπερ προσφορά* μόνο για λίγες ημέρες.

Σαλερνιτάνα – Τζένοα

Η Σαλερνιτάνα παραμένει ουραγός στη Serie A. Μπορεί επιθετικά να αποδίδει και να βρίσκει δίχτυα, αμυντικά όμως τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά και αυτό της κοστίζει αρκετά. Όσον αφορά την εντός έδρας παρουσία της βέβαια, τις περασμένες τέσσερις αγωνιστικές είχε δύσκολο πρόγραμμα (Λάτσιο, Μπολόνια, Μίλαν, Γιουβέντους), κατάφερε όμως να σκοράρει σε όλες και μάλιστα να κερδίσει τη Λάτσιο (2-1) και να έρθει ισόπαλη με τη Μίλαν (2-2).

Η Τζένοα έχει χτίσει ένα μικρό αήττητο στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της (1-4-0). Βαθμολογικά, έχει ξεφύγει λίγο από τη μάχη του υποβιβασμού, καθώς είναι στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Σήμερα, πρώτος στόχος είναι να μην ηττηθεί και η αλήθεια είναι πως αν εκμεταλλευτεί τι ευκαιρίες της, θα τα καταφέρει.

Στα παιχνίδια της Σαλερνιτάνα βλέπουμε αρκετά γκολ, καθώς είναι μια ομάδα που έχει καλή επίθεση και αδύναμη άμυνα. Εκτός αυτού, η Τζένοα έχει τέσσερα Goal/Goal στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Συνεπώς, θα επιλέξουμε το Goal/Goal, που είναι σε απόδοση 2.10, στη Bet365.

Λέτσε – Γιουβέντους

Η Λέτσε δεν είναι σε καλή φόρμα και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της μετρά τρεις ήττες, στις οποίες δεν κατάφερε να σκοράρει. Αυτό, έχει ως αποτέλεσμα να υποχωρεί και στη βαθμολογία, καθώς βρίσκεται στην 13η θέση, τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Σήμερα, είναι μεν το αουτσάιντερ, όμως στην έδρα της δεν χάνει εύκολα και μετρά τέσσερις αναμετρήσεις χωρίς ήττα (1-3-0).

Η Γιουβέντους συνεχίζει τη μάχη της για την κορυφή και βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ. Η φόρμα της είναι εξαιρετική, καθώς μετρά έξι διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων στις πέντε σκόραρε από τουλάχιστον δύο τέρματα. Ακόμη, έχει χτίσει ένα πολύ μεγάλο αήττητο, με την τελευταία της ήττα να είναι στα τέλη του Σεπτέμβρη.

Ξεκάθαρο φαβορί η Γιουβέντους, η οποία εκτός των άλλων είναι και φορμαρισμένη. Η λογική λέει πως οι «Μπιανκονέρι» δεν θα χάσουν, ενώ το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα δούμε τουλάχιστον δύο τέρματα στο παιχνίδι. Έτσι, υπάρχει αξία στα προγνωστικά Serie A στο combo X2 & Over 1.5, που βρίσκεται σε απόδοση 1.93, στη Winmasters.

Προγνωστικά Serie A (21/01/24)

21/01, 13:30 Φροζινόνε – Κάλιαρι: 1Χ & Over 1.5 @1.85

21/01, 16:00 Έμπολι – Μόντσα: 2 DNB @1.82

21/01, 19:00 Σαλερνιτάνα – Τζένοα: Goal/Goal @2.10

21/01, 21:45 Λέτσε – Γιουβέντους: X2 & Over 1.5 @1.93

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα