Αυτή η γυναίκα θέλει να δεις τι συνέβη στα χείλη της όταν εμπιστεύτηκε μία αισθητικό να της βάλει filler (φωτό)

Αυτή η γυναίκα θέλει να δεις τι συνέβη στα χείλη της όταν εμπιστεύτηκε μία αισθητικό να της βάλει filler (φωτό)

Τα χείλη αποτελούν μαζί με τα μάτια το σημαντικότερο σημείο που καθορίζει την ομορφιά ενός προσώπου. Η αύξηση του όγκου του πάνω ή κάτω χείλους καθώς και η βελτίωση του περιγράμματός βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις των αισθητικών επεμβάσεων που γίνονται στην Ελλάδα.

 

 

Πολλές γυναίκες δεν είναι ευχαριστημένες με το μέγεθος, το σχήμα και τον όγκο των χειλιών τους. Κάποιες καταφεύγουν στην αισθητική ιατρική και άλλες φοβούνται και δεν κάνουν απολύτως τίποτα.

Η δημοφιλέστερη μέθοδος για να αποκτήσει μια γυναίκα αισθησιακά, σαρκώδη χείλη είναι το υαλουρονικό οξύ filler.

Η διαδικασία είναι ενέσιμη, αλλά προηγείται επάλειψη αναισθητικής κρέμας στην περιοχή των χειλιών, λίγο πριν τη θεραπεία.

Μια γυναίκα όμως από την Βρετανία, η Rachael Knappier, πήγε σε ένα botox party και έβαλε filler στα χείλη της καθώς δεν ήταν ευχαριστημένη με το μέγεθός τους. 

Τα χείλη της ήταν πολύ λεπτά, σχεδόν ανύπαρκτα. Ζηλεύε αυτές που έχουν σαρκώδη χείλη και ήθελε να τα μεγαλώσει λίγο. 

Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν εξελίχτηκαν όπως τα επιθυμούσε. Η ένεση χτύπησε μια χειλική αρτηρία και τα χείλη της πρήστηκαν πολύ. 

 

Δείτε την ανάρτησή της στο facebook:

 

H 29χρονη αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε θεραπεία για να επαναφέρει τα χείλη της στο κανονικό τους μέγεθος.

Οι φωτογραφίες της είναι σοκαριστικές και ο λόγος που τις δημοσίευσε είναι να τονίσει στις γυναίκες ότι πρέπει να είναι προσεκτικές και να μην αφήνονται στα χέρια ανθρώπων που δεν είναι ιατρικά εκπαιδευμένοι. 

 
 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.