Αυτοί οι γυμνοί άντρες που κάνουν γιόγκα είναι ό,τι πιο απελευθερωτικό θα δεις σήμερα

Αυτοί οι γυμνοί άντρες που κάνουν γιόγκα είναι ό,τι πιο απελευθερωτικό θα δεις σήμερα

Η γυμνή γιόγκα αποκτά όλο και περισσότερους οπαδούς. Και μερικοί από αυτούς είναι πολύ σέξι.

 Όσο παράδοξο κι αν σου ακουστεί αυτό, γιόγκα δεν κάνεις μόνο φορώντας κολάν, αλλά και χωρίς ίχνος υφάσματος πάνω σου. Ω ναι. Υπάρχουν μαθήματα γιόγκα όπου οι συμμετέχοντες είναι εντελώς γυμνοί. Γίνονται και στην Ελλάδα; Απ΄όσο ξέρω, όχι. Γίνεται όμως στην Αμερική και έχουν τεράστια απήχηση.

Η γυμνή γιόγκα, απ' ότι φαίνεται, έχει φανατικό κοινό και στο Instagram όπου γυναίκες και άντρες φωτογραφίζονται να εκτελούν με αριστοτεχνικό τρόπο στάσεις γιόγκα και μάλιστα χωρίς να αποκαλύπτουν τα επίμαχα σημεία του σώματός τους.

Τρανταχτό παράδειγμα είναι ο λογαριασμός @Nude Yoga Girl η οποία, χωρίς να έχει αποκαλύψει ποτέ ούτε το πρόσωπό της, φωτογραφίζει τον εαυτό της σε απίθανες στάσεις γιόγκα τις οποίες εκτελεί γυμνή και με απόλυτη δεξιοτεχνία.

Μάλιστα, έχει εμπνεύσει πολλές ακόμα γυναίκες να ανακαλύψουν τα όρια του σώματός τους και, με εξωστρέφεια, να φωτογραφηθούν γυμνές κάνοντας γιόγκα.

 

Δεν είναι όμως μόνο οι γυναίκες που κατέχουν το «άθλημα». Ο αντρικός πληθυσμός κάνει τέχνη και αυτό βγαίνει προς το Instagram. Σου έχουμε μερικούς περήφανους (και πάρα πολύ σέξι) εκπροσώπους της γυμνής γιόγκα γένους αρσενικού που δένονται, στήνονται και εξασκούν γιόγκα. Συγκεντρώσαμε μερικές φωτογραφίες που βλέποντας τις θα απολαύσεις τα ίδια οφέλη με αυτά του να συμμετείχες σε ένα μάθημα γιόγκα. Θα χαλαρώσεις, θα αναπνεύσεις, θα αποσυμπιεστείς, θα φορτίσεις τις μπαταρίες σου (οk, για την ελαστικότητα δε βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά). Namaste.

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/justinyogastanley

http://www.ladylike.gr/ http://www.ladylike.gr/http://www.ladylike.gr/

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.