Το  φόρεμα κάνει κομψές όλες τις γυναίκες - Εχει 800 άτομα λίστα αναμονής (ΦΩΤΟ)

Το φόρεμα κάνει κομψές όλες τις γυναίκες - Εχει 800 άτομα λίστα αναμονής (ΦΩΤΟ)

Ουρές για αυτό το πουά φόρεμα κάνουν οι γυναίκες

στην Μεγάλη Βρετανία, καθώς όπως αναφέρουν οι σχεδιαστές του κολακεύει όλες τα σωματότυπα.

Κι όμως η βρετανική μάρκα Baukjen σκοπεύει να κάνει θραύση το καλοκαίρι με αυτό της το φόρεμα, το οποίο δείχνει ωραίο σε όποια γυναίκα κι αν το φορέσει.

Το φόρεμα σε ψηλή γυναίκαΤο φόρεμα σε ψηλή γυναίκα

Μάλιστα σύμφωνα με την Daily Mail, το φόρεμα ήδη κάνει τρελές πωλήσεις με πολλές γυναίκες να «αγωνίζονται» για το ποια θα το κάνει πρώτα δικό της.

Το φόρεμα κάνει 155 ευρώ και ήδη υπάρχει λίστα αναμονής για περισσότερες από 800 γυναίκες.

Το φόρεμα σε μικροκαμωμένη γυναίκαΤο φόρεμα σε μικροκαμωμένη γυναίκα

O λόγος που το φόρεμα έχει τόσο μεγάλη ζήτηση είναι ξεκάθαρα θέμα marketing, καθώς η εταιρία σκέφτηκε να αποδείξει επί του πρακτέος πως όντως το φόρεμα ταιριάζει σε όλες τις σιλουέτες.  

Εξι γυναίκες, λοιπόν, ανάμεσά τους μία έγκυος, μία με χυμώδεις καμπύλες, μία αδύνατη γυναίκα μία με πολύ λεπτή μέση και μία με πλούσιο μπούστο κλήθηκαν να δοκιμάσουν το φόρεμα (που είναι στο ίδιο νούμερο) για να διαπιστώσουν την τέλεια εφαρμογή του.

Το φόρεμα σε έγκυοΤο φόρεμα σε έγκυο

Στις φωτογραφίες αν και τα σωματότυπα είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους, το φόρεμα με κάποιο μαγικό τρόπο «κάθεται» ιδανικά σε όλες.

Ο λόγος της επιτυχίας του δεν αποκαλύπτεται από την εταιρία, αλλά ίσως τόσο το πουά σχέδιο, όσο και η λεπτομέρεια στην μέση με το βολάν ίσως είναι και οι σημαντικότεροι λόγοι που το φόρεμα ταιριάζει τέλεια και στις έξι γυναίκες.

Το φόρεμα σε σωματότυπο «κλεψύδρα»Το φόρεμα σε σωματότυπο «κλεψύδρα»

Σχετικά με την εταιρία, η Baukjen είναι δημιούργημα της Ολλανδέζας σχεδιάστριας Baukjen de Swaan Arons και εστιάζει στο χαλαρό και casual καθημερινό γυναικείο ντύσιμο.

Το φόρεμα σε αθλητικό σωματότυποΤο φόρεμα σε αθλητικό σωματότυπο

Το φόρεμα σε γυναίκα με πλούσιο μπούστοΤο φόρεμα σε γυναίκα με πλούσιο μπούστο


Iefimerida.gr