Αυτές είναι οι δυο στάσεις που θα σε φέρουν σίγουρα σε οργασμό

Αυτές είναι οι δυο στάσεις που θα σε φέρουν σίγουρα σε οργασμό

Είσαι από τα κορίτσια που χρειάζονται έξτρα tips για να έρθουν σε οργασμό; Αυτές οι δυο στάσεις είναι το άλφα και το ωμέγα. Με αυτές θα ξεκινήσεις και θα τελειώσεις όπως ακριβώς ονειρεύεσαι. Και όχι μόνο μία φορά, αλλά κάθε φορά.

 

Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου

Κακά τα ψέμματα οι γυναίκες είμαστε λιγάκι τεμπέλες στο σεξ. Ακόμα κι όταν πρέπει να αναλάβουμε εμείς δράση για το καλό μας, το βρίσκουμε κάπως κουραστικό και δεν το κάνουμε. Αυτά πρέπει να τα ξεχάσουμε και να δώσουμε τη σημασία που πρέπει στην πράξη ώστε να οφεληθούμε από αυτή.

 

Με τη στάση woman on top, ελέγχεις τα πάντα: Το βάθος της διείσδυσης, το ρυθμό ακόμη και τη γωνία η οποία σε ερεθίζει. Ναι, το να είσαι από πάνω και να κουνιέσαι εσύ. θέλει καλή φυσική κατάσταση. Μην τα παρατήσεις πάνω στο καλύτερο, θα αποζημιωθείς και με το παραπάνω!

Pillow Talk

Aυτή τη φορά, πάρε το αγαπημένο σου μαξιλάρι, αυτό που αγκαλιάζεις όταν κοιμάσαι, αυτό που πέφτεις και ονειρεύεσαι και βάλτο κάτω από τη λεκάνη σου. Ανύψωσε το σώμα σου και κάνε μια μικρή παραλλαγή του all time classic ιεραποστολικού.

Θα έχεις καλύτερη επαφή με την κλειτορίδα σου αφού θα είναι εξυψωμένη εκεί που της αξίζει και θα μπορείς και πάλι να ελέγχεις τη διείσδυση μιλώντας και  κατευθύνοντας το σύντροφό σου σχετικά. Bing Bang.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.