Τι αποκαλύπτει για τον χαρακτήρα σας το jean που φοράτε

Προτού… «αλλαξοπιστήσετε» και βάλετε στο πίσω μέρος της ντουλάπας το αγαπημένο σας skinny jean, για ένα καινούριο τζιν σύμφωνα με τις επιταγές της μόδας γι’ αυτή τη σεζόν, ίσως θα θέλατε να μάθετε τι… αποκαλύπτει το παντελόνι που επιλέγετε να φοράτε.Σύμφωνα με μια νέα έρευνα που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, το πώς εφαρμόζει επάνω στο κορμί ένα παντελόνι τζιν μπορεί να επηρεάσει την αυτοπεποίθηση, τη διάθεση και –περιέργως- και τις συνήθειές μας στην… ανακύκλωση.

Η έρευνα υποστηρίζει, ότι οι γυναίκες που επιλέγουν να φορούν στενά παντελόνια, που «αγκαλιάζουν» τα πόδια, είναι κατά 9% πιο ευτυχισμένες σε σχέση με αυτές που προτιμούν τα λεγόμενα «boyfriend» ή «boot cut» τζιν. Επιπλέον, γυναίκες που περιγράφουν τον εαυτό τους ως «εξαιρετικά ή πολύ σίγουρες για τον εαυτό τους» είναι 12% πιο πιθανό να προτιμούν τα στενά τζιν.

Όπως σημειώνει το ίδιο δημοσίευμα, η έρευνα ανακάλυψε ακόμη μια σειρά από πολύ ασυνήθιστα γεγονότα γι’ αυτές που προτιμούν τα skinny τζιν. Όσοι προτιμούν τα πολύ στενά παντελόνια είναι πιο πιθανό να κάθονται στο διάδρομο απ’ ό,τι στη θέση δίπλα στο παράθυρο μέσα σε ένα αεροπλάνο, ενώ είναι επίσης πιο πιθανό να προτιμούν τα PC από τις συσκευές της Apple. Ακόμη, είναι λιγότερο πιθανό να κάνουν ανακύκλωση, καθώς αυτοί που χαρακτηρίζονται από οικολογικές ευαισθησίες έχουν 7% λιγότερες πιθανότητες να φορούν skinny jeans.

govastileto.gr