Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΓυναίκαΤο μυστικό για ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα

Το μυστικό για ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα

Τα μάτια μας είναι ένα σημείο στο οποίο «προδίδεται» η κούραση μας. Το μυστικό είναι η πλήρης ενυδάτωση και η αναζωογόνηση, έτσι ώστε να προληφθούν οι ρυτίδες και οι βαθιές γραμμές.

Η περιποίηση των ματιών αποτελεί τη φροντίδα-κλειδί στη ρουτίνα ομορφιάς των γυναικών και των ανδρών. Τα eye patches μπορούν να μειώσουν τα πρηξίματα, να απαλύνουν τους μαύρους κύκλους και να κάνουν την περιοχή των ματιών πιο φωτεινή και ξεκούραστη.

Τι είναι τα eye patches;

Τα eye patches είναι μικρές μάσκες που εφαρμόζονται με απόλυτη ακρίβεια κάτω από τα μάτια. Είναι εμποτισμένες με ευεργετικά συστατικά για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Προσφέρουν και άμεση αναζωογόνηση της περιοχής κάτω από τα μάτια. Τα eye patches βοηθούν την περιοχή κάτω από τα μάτια να μένει ενυδατωμένη, απαλλαγμένη από λεπτές γραμμές και ρυτίδες, να είναι φωτεινή και να δείχνει πάντα ξεκούραστη.

Πως εφαρμόζονται;
Αφού καθαρίσεις προσεκτικά το πρόσωπο σου, με ένα κατάλληλο για την επιδερμίδα σου, καθαριστικό, τοποθετείς eye patches, στην περιοχή κάτω από τα ματιά, στο σημείο όπου συχνά δημιουργούνται μαύροι κύκλοι και σακούλες. Αφήστε τα eye patches να δράσουν για 15 με 20 λεπτά και στη συνέχεια, αφαιρέστε την μάσκα και ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

Δείτε περισσότερα στο www.ethereals.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα