Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΓυναίκαΤα πιο σημαντικά μυστικά ομορφιάς της Μόνικα Μπελούτσι

Τα πιο σημαντικά μυστικά ομορφιάς της Μόνικα Μπελούτσι

Παρά τα 57 της χρόνια, η Μόνικα Μπελούτσι παραμένει για πολλούς μια από τις πιο όμορφες και αισθησιακές γυναίκες, η οποία ομολογουμένως διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση, μακριά από την «πλαστική ομορφιά». Ποια είναι τα μυστικά της, όμως, για να διατηρεί τη φυσική ομορφιά της;

Περιποιείται το δέρμα της
Η Μόνικα Μπελούτσι είναι γνωστό ότι δεν ασπάζεται τη φιλοσοφία των πλαστικών επεμβάσεων και προτιμά να αφήνει τον χρόνο να αποτυπώνεται επάνω της, φροντίζοντας ωστόσο το δέρμα της με φυσικούς τρόπους. Το πρωί ξεκινά την ημέρα της με κρύο ντους, το οποίο βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας και της σύσφιγξης του δέρματος, ενώ χρησιμοποιεί νερό από ιαματικές πηγές και αναζωογονητικό σπρέι για το πρόσωπο. Επίσης, δεν ξεχνά ποτέ να καθαρίζει σωστά και να ενυδατώνει το δέρμα της, ενώ δίνει έμφαση και στα χείλη, τα οποία φροντίζει να ενυδατώνει.

Δεν κάνει υπερβολές στο μακιγιάζ
Όπως αναφέρει στο monicabelucci.net, δεν της αρέσει το πολύ λαμπερό και έντονο μακιγιάζ. Χρησιμοποιεί foundation, αναδεικνύει τα μάτια της με φυσικές σκιές κυρίως καφέ ή απαλό γκρι, βάζει λίγο κραγιόν ή glitter στα χείλη, φορά ρουζ και είναι έτοιμη. Όπως αναφέρει η ίδια, επειδή τα χείλη της είναι «γεμάτα», αλλά με τάση για ξηρότητα, φροντίζει να τα ενυδατώνει συνεχώς, καθώς τα θεωρεί πολύ σημαντικό στοιχείο στο πρόσωπο. Γενικότερα, πάντως, αναφέρει ότι η φυσική ομορφιά είναι αυτό που πιστεύει και η αλήθεια είναι ότι δεν τη θυμόμαστε για το μακιγιάζ της.

Αφήνει τα μαλλιά της όσο το δυνατόν περισσότερο φυσικά
Η διάσημη ηθοποιός δεν χρησιμοποιεί πιστολάκι ή ισιωτικά σίδερα και λούζεται δυο φορές την εβδομάδα, χρησιμοποιώντας ελαιόλαδο αντί για μάσκα μαλλιών.

Προσέχει την ποσότητα του φαγητού
Αν και της αρέσει το φαγητό και δεν περιορίζεται σε μόνιμη βάση, αν θέλει να χάσει μερικά κιλά πριν από κάποιο γύρισμα, προτιμά πιο μικρά γεύματα, με κρέας, λαχανικά και ψάρι. Όπως λέει η ίδια, ως Ιταλίδα λατρεύει το φαγητό, την ιταλική κουζίνα, τα ζυμαρικά και το τυρί και απλώς προσέχει τις ποσότητες, χωρίς ποτέ να κατηγορεί τον εαυτό της για το φαγητό. Φροντίζει, επίσης, να πίνει πολύ νερό.

Δίνει έμφαση στις δραστηριότητες
Ο αθλητισμός είναι σημαντικός τόσο για την υγεία, όσο και για μια όμορφη σιλουέτα και η Μπελούτσι το γνωρίζει καλά αυτό. Για να διατηρηθεί, κάνει κολύμπι και γιόγκα κι επειδή δεν τα πηγαίνει καλά με τις δίαιτες, δίνει λίγο περισσότερη έμφαση στη γυμναστική για τη διατήρηση του βάρους της. Το κολύμπι είναι η αγαπημένη της δραστηριότητα και κολυμπάει για 45 λεπτά, 4 φορές την εβδομάδα. Μπορεί, επίσης, να κάνει και καποέιρα ή kickboxing, αλλά η γιόγκα είναι στο καθημερινό της πρόγραμμα, καθώς θεωρεί ότι ευεργετεί τόσο το σώμα, όσο και το μυαλό.

Πηγή: clickatlife.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα