Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΓυναίκαΤα μυστικά για να ξυπνάμε με λαμπερή, φρέσκια όψη

Τα μυστικά για να ξυπνάμε με λαμπερή, φρέσκια όψη

Με μόλις τέσσερα απλά βήματα και τη χρήση των κατάλληλων καλλυντικών, επανακτάμε τη χαμένη μας λάμψη.

Τέσσερα βήμα είναι αρκετά ώστε να νιώθουμε φρέσκιες και αναζωογονημένες ενώ ταυτόχρονα θα δούμε και τη διαφορά στην όψη μας, η οποία μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο φρέσκια και φωτεινή.

Βήμα 1ο: Καθαρισμός
Δεν πέφτουμε για ύπνο αν προηγουμένως δεν καθαρίσουμε το πρόσωπό μας. Αν είμαστε μακιγιαρισμένες, κάνουμε διπλό καθαρισμό. Ιδανικά, μετά το ντεμακιγιάζ, επιλέγουμε ένα καθαριστικό που ξεπλένεται με νερό. Καθώς ξεπλένουμε το πρόσωπό μας χρησιμοποιούμε ένα απαλό βαμβακερό ύφασμα που θα απομακρύνει αποτελεσματικά όλα τα υπολείμματα και ταυτόχρονα θα κάνει ήπια απολέπιση.

Βήμα 2ο: Απολέπιση με ΑΗΑ
Μία φορά την εβδομάδα: Εφαρμόζουμε μία μάσκα με γλυκολικό οξύ. Ετσι απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα και αποκαλύπτομε μία πιο φωτεινή και λαμπερή όψη της επιδερμίδας. Ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης της μάσκας και δεν παραλείπουμε το αντηλιακό καθημερινά.  Τις υπόλοιπες μέρες: Χρησιμοποιούμε μια υφασμάτινη ή κρεμώδη μάσκα με αντιοξειδωτικά στοιχεία που καταπολεμούν τη θαμπάδα.

Βήμα 3ο: Εξειδικευμένη φροντίδα στα μάτια
Σειρά έχει η ευάλωτη αυτή περιοχή που προδίδει την κούρασή μας. Επιλέγουμε τη ανάλογη σύνθεση που αντιμετωπίζει τις ατέλειές μας. Για παράδειγμα για να καταπολεμήσουμε τις ρυτίδες και τη χαλάρωση διαλέγουμε το Υαλουρονικό οξύ και τα πετπτίδια που ενεργοποιούν την παραγωγή του κολλαγόνου και προσφέρουν σύσφιξη. Για τους μαύρους κύκλους, ενδείκνυνται τα αντιοξειδωτικά όπως βιταμίνη C και οι πολυφαινόλες.

Τι κάνουμε: Εφαρμόζουμε τη σύνθεση γύρω από τις κόγχες και κάνουμε ταμποναριστά «χτυπηματάκια» με τα ακροδάχτυλα του μεσαίου ή του παράμεσου δαχτύλου.

Βήμα 4ο: Ενυδάτωση με ένα κοκτέιλ ελαίων
Επιλέγουμε ένα σύμπλεγμα από αντιοξειδωτικά, βιταμινούχα έλαια, αιθέρια έλαια αλλά και βοτανικά εκχυλίσματα. Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της σύνθεσης είναι η απόλυτα συμβατή φύση του με το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας. Γι’ αυτό και είναι πολύ αποτελεσματική. Την απλώνουμε με ήπιες κινήσεις μασάζ για ένα-δυο λεπτά. Στη συνέχεια, προαιρετικά χρησιμοποιούμε τη συνηθισμένη κρέμα νυχτός.

Ανακαλύψτε στο www.ethereals.gr ποικιλία σε προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών.

Follow  :  Ethereals on Facebook | @etherealsgr  on Instagram| @EtherealsShop on Twitter

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα