Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΓυναίκαΤα καλύτερα προϊόντα για να πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα!

Τα καλύτερα προϊόντα για να πείτε αντίο στην κυτταρίτιδα!

Η εμφάνιση της χαρακτηριστικής ανομοιομορφίας στο δέρμα, γνωστής ως «φλούδα πορτοκαλιού» ή  πιο σωστά, κυτταρίτιδα, ταλαιπωρεί αρκετές γυναίκες.

Αρκετές γυναίκες ταλαιπωρούνται από την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος, δεν είστε η μόνη. Δίαιτες, γυμναστική, στερήσεις και ακόμα δεν έχετε δει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε; Τώρα μπορείτε να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος εύκολα και γρήγορα!

Στο www.ethereals.gr, πάντα ψάχνουμε να βρούμε προϊόντα περιποίησης που θα δώσουν στην επιδερμίδα μας τη λάμψη, προστασία και ενυδάτωση που χρειάζεται. Σας προτείνουμε τα υπέροχα απολεπιστικά σώματος και ξηρά λάδια κατά της κυτταρίτιδας.

Απολεπιστικό Σώματος Ventus Marmalady Scrub 200ml

Απολεπιστικό σώματος σε μορφή “Μαρμελάδας”. Απαλλάσσει το δέρμα από τα νεκρά κύτταρα προσδίδοντας μεταξένια απαλότητα και λάμψη. Με ένα μοναδικό συνδυασμό φυτικών εκχυλισμάτων και αιθέριων ελαίων (centella asiatica, guarana, ginseng, ivy, zedory, ginger & clove) βοηθά στην εντατική αγωγή κατά της όψης «φλοιού πορτοκαλιού» και της τοπικής συσσώρευσης λίπους. Το δέρμα γίνεται άμεσα πιο σφριγηλό, λείο και ελαστικό.

 

 

Δροσιστικό Τζέλ Αδυνατίσματος Ventus Frozen Gel 200ml

Το “Frozen gel” της Ventus είναι ένα εξαιρετικά δροσιστικό τζελ κρυοθεραπείας που βοηθά στη σύσφιξη και λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού του δέρματος. Χάρη στην πλούσια σύνθεσή του βοηθά στην αποτοξίνωση του σώματος, αποσυμφορίζει από κατακρατήσεις υγρών και διασπά την επίμονη κυτταρίτιδα, διεγείροντας την μικρο-κυκλοφορία για μια υγιή επιδερμίδα! Κατά τη χρήση, δημιουργείται μία έντονη αίσθηση δροσιάς και οφείλεται στα ενεργά του συστατικά, τα οποία βοηθούν στην καταπολέμηση της επιδερμικής χαλάρωσης και στη μείωση του τοπικού λίπους. Το δέρμα γίνεται άμεσα πιο σφριγηλό, λείο και ελαστικό.

 

Ξηρό Λάδι Ventus Anti-cellulite Dry Oil 200ml

Το νέο επαναστατικό ξηρό λάδι της κατά της Κυτταρίτιδας, με zedoary & ginger, αιθέρια έλαια απο grapefruit & μαύρο πιπέρι ,ενεργοποιεί το μηχανισμό λιποδιάλυσης, μειώνει την κυτταρίτιδα και την όψη φλοιού πορτοκαλιού και επιτυγχάνει σύσφιγξη του δερματικού ιστού. Παράλληλα, ενυδατώνει και τονώνει την επιδερμίδα. Έτσι, το δέρμα επανακτά τη σφριγηλότητα και την ομοιομορφία του.Κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες!

 

Ανακαλύψτε στο www.ethereals.gr ποικιλία σε προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών κατάλληλα για εσάς.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα