Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΓυναίκαΜυρωδάτες κρέμες σώματος που προσφέρουν μοναδική ενυδάτωση

Μυρωδάτες κρέμες σώματος που προσφέρουν μοναδική ενυδάτωση

Η βαθιά ενυδάτωση σώματος διατηρεί το δέρμα απαλό, λείο και νεανικό. Όταν ένα σώμα είναι καλά ενυδατωμένο αυτό είναι δείγμα καλής υγείας.  Η επιλογή της σωστής κρέμας σώματος η οποία θα καλύπτει όλες τις απαιτήσεις αλλά και τις ανάγκες του σώματος μας είναι πολύ σημαντική για την σωστή ενυδάτωση σώματος.

Στο www.ethereals.gr, πάντα ψάχνουμε να βρούμε προϊόντα περιποίησης που θα δώσουν στην επιδερμίδα μας τη λάμψη, προστασία και ενυδάτωση που χρειάζεται.

Γαλάκτωμα Σώματος Ventus Brown Sugar 250ml

Γαλάκτωμα σώματος Καστανή ζάχαρη που αναζωογονεί σε βάθος την επιδερμίδα. Η πλούσια και μη λιπαρή σύνθεσή του βοηθά στην ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος. Χαρίζει στην επιδερμίδα σας ελαστικότητα και λάμψη. Ιδανικό για καθημερινή χρήση.

 

 

 

 

 

Γαλάκτωμα Σώματος Ventus Monoi 250ml

Γαλάκτωμα σώματος Μονόι που αναζωογονεί σε βάθος την επιδερμίδα. Η πλούσια και μη λιπαρή σύνθεσή του βοηθά στην ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος. Χαρίζει στην επιδερμίδα σας ελαστικότητα και λάμψη. Ιδανικό για καθημερινή χρήση.

 

 

 

 

Γαλάκτωμα Σώματος Ventus Pomegranate 250ml

Γαλάκτωμα σώματος Ρόδι που αναζωογονεί σε βάθος την επιδερμίδα. Η πλούσια και μη λιπαρή σύνθεσή του βοηθά στην ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος. Χαρίζει στην επιδερμίδα σας ελαστικότητα και λάμψη. Ιδανικό για καθημερινή χρήση.

 

 

 

 

Γαλάκτωμα Σώματος Ventus Salted Caramel 250ml

Γαλάκτωμα σώματος Αλατισμένη Καραμέλα που αναζωογονεί σε βάθος την επιδερμίδα. Η πλούσια και μη λιπαρή σύνθεσή του βοηθά στην ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος. Χαρίζει στην επιδερμίδα σας ελαστικότητα και λάμψη. Ιδανικό για καθημερινή χρήση.

 

 

 

 

Ανακαλύψτε στο www.ethereals.gr ποικιλία σε προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών κατάλληλα για εσάς.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα