Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΓυναίκαΜακιγιάζ με αντηλιακή προστασία SPF – Tι πρέπει να γνωρίζετε

Μακιγιάζ με αντηλιακή προστασία SPF – Tι πρέπει να γνωρίζετε

Τα καλλυντικά με SPF προστατεύουν το δέρμα από βλάβες από τον ήλιο.

Ο δείκτης SPF μετρά την ποσότητα της υπεριώδους ακτινοβολίας που μπορεί να οδηγήσει σε ηλιακά εγκαύματα.  Όσο υψηλότερος είναι ο δείκτης SPF, τόσο περισσότερη έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία μπορεί να διαχειριστεί με ασφάλεια το δέρμα.

Το μακιγιάζ με SPF είναι μια ελκυστική λύση. Μπορείτε να προστατέψετε το δέρμα σας και να δείξετε όμορφη με λιγότερα βήματα.

Το μακιγιάζ με SPF σε συνδυασμό με αντηλιακό μπορεί να είναι αρκετό για να προστατεύσει το πρόσωπό σας.  Μια ασφαλής και προτεινόμενη ρουτίνα είναι να χρησιμοποιείτε αντηλιακό μαζί με το μακιγιάζ σας με SPF. Το αντηλιακό προστατεύει ό,τι δεν φτάνει το μακιγιάζ σας.

Τι είναι οι CC Creams.

Προέρχεται από τα αρχικά Color Correcting ή Complexion Corrector, δηλαδή διόρθωση χρώματος. Έχει την ιδιότητα να καλύπτει προβλήματα της επιδερμίδας, όπως κοκκινίλες ή δυσχρωμίες. Έχει αντηλιακή προστασία για την έκθεση στον ήλιο.  Ουσιαστικά, η διαφορά μιας κρέμας ΒΒ και μιας CC είναι ελάχιστη. Σε αντίθεση με την ΒΒ κρέμα που απλά καλύπτει τις ατέλειες, η κρέμα CC στοχεύει απευθείας επάνω στις ατέλειες και κάνει την επιδερμίδα πιο φωτεινή. Μπορεί, ιδανικά, να λειτουργήσει ως βάση μακιγιάζ.

Ανακαλύψτε στο www.ethereals.gr ποικιλία σε προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών κατάλληλα για εσάς.

Κάνε like στη σελίδα στο Facebook @ethereals.beauty
Ακολούθησε  στο Instagram @etherealsgr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα