Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΓυναίκαΜάσκες προσώπου για να προστατεύσετε την επιδερμίδα σας

Μάσκες προσώπου για να προστατεύσετε την επιδερμίδα σας

Οι μάσκες  προσώπου είναι μια ιδανική λύση  για ένα έξτρα βήμα στη ρουτίνα της ομορφιάς, που όμως είναι καθοριστικό για την λάμψη και αναζωογόνηση της επιδερμίδα σας, Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για απολέπιση, ενυδάτωση κι  αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Οι μάσκες ομορφιάς αποτελούν τα βασικά καλλυντικά ομορφιάς, καθώς είναι ένας τρόπος να περιποιηθούμε την επιδερμίδα μας δίνοντάς της λάμψη και φρεσκάδα. Οι μάσκες έχουν μεγαλύτερο ποσοστό ενεργών συστατικών και η υφή τους παρέχει ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα σας. Η επιδερμίδα πρέπει πάντα να είναι καθαρή για να μπορέσει να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά της μάσκας.

Τα οφέλη της μάσκας ομορφιάς:
Καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα
Χαρίζει την απαραίτητη ενυδάτωση
Διορθώνει τον τόνο του δέρματος
Συσφίγγει την επιδερμίδα

Το ethereals.gr σας προτείνει τις παρακάτω μάσκες ομορφιάς για καθαρισμό, ενυδάτωση, αποτοξίνωση και θρέψη στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!!

Περιποιήσου το δέρμα σου όσο συχνά χρειάζεται και να είσαι σίγουρη πως θα σε ευχαριστεί γι’ αυτό!

Το εξαιρετικά συμπυκνωμένο υαλουρονικό οξύ που εμπεριέχεται στην μάσκα ενυδατώνει εντατικά και λειαίνει το δέρμα. Επιτρέπει τη διατήρηση της ισορροπίας των συστατικών της επιδερμίδας, αφήνοντας το δέρμα εύκαμπτο και σφριγηλό . Τα πράσινα φύκια έχουν ισχυρές αναζωογονητικές και αναγεννητικές ιδιότητες. Ενισχύουν το λιπιδικό φράγμα της επιδερμίδας. Το πρόσωπο είναι ενυδατωμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα και οι λεπτές ρυτίδες γίνονται αόρατες.

 

 

Η αντιγηραντική μάσκα χάρη στα πεπτίδια που έχει στη σύσταση της αντισταθμίζει τη συνεχή τάση γήρανσης της επιδερμίδας και μειώνει ορατά και αποτελεσματικά το μήκος και το βάθος των ρυτίδων. Ο πράσινος πηλός λειαίνει τις λεπτές ρυτίδες. Τα φύκια δίνουν λάμψη, ζεστό χρώμα και χάρη στην ισχυρή αντιοξειδωτική τους δράση παρέχουν ενυδάτωση, βιταμίνες και οξυγόνωση της επιδερμίδας. Τα ορυκτά ενισχύουν και αναγεννούν το δέρμα. Το πρόσωπο γίνεται φωτεινό, απαλό, αναζωογονημένο και ενυδατωμένο.

 

 

Τα 7 πολύτιμα θρεπτικά έλαια που περιέχονται στην σύσταση της μάσκας αναζωογονούν εντατικά και ενυδατώνουν το δέρμα. Μειώνουν την ξηρότητας αι σας χαρίζουν απαλη και λεία επιδερμίδα. Η βιταμίνη Ε, χάρη στις ισχυρές αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, επιβραδύνει τις διαδικασίες γήρανσης του δέρματος που προκαλούνται από επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες. Το φυσικό σκουαλένιο, που βρίσκεται στο ελαιόλαδο, είναι ενσωματωμένο στη δομή της επιδερμίδας, το οποίο επιτρέπει να διατηρείται η σωστή ενυδάτωση του δέρματος αφήνοντας το φρέσκο και λαμπερό.

 

Η μάσκα εντατικής θρέψης χάρη στο κύριο συστατικό της, το εκχύλισμα αλόης, παρέχει δυνατό, καταπραϋντικό και ενυδατικό αποτέλεσμα. Επιταχύνει αποτελεσματικά την αναγέννηση του ερεθισμένου δέρματος. O λευκός πηλός χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα αλουμινίου, θρέφει και έχει αναζωογονητικό αποτέλεσμα. Το έλαιο αβοκάντο αναδομεί την εξωτερική επίστρωση της επιδερμίδας και προστατεύει αποτελεσματικά ενάντια στην απώλεια υγρασίας της. Το πρόσωπο σας φαίνεται ξεκούραστο, νεανικό και με λαμπερό δερματικό τόνο.

 

 

 

Η μάσκα προσώπου αποτοξίνωσης εμπεριέχει ως βασικό συστατικό τον ενεργό άνθρακα. Ο ενεργός άνθρακας έχει ισχυρές αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Προσελκύει αποτελεσματικά και απορροφά ατέλειες από την επιφάνεια του δέρματος όπως την χαλαρότητα και τα στίγματα. Αποτρέπει αποτελεσματικά το σχηματισμό σπυριών και μαύρων στιγμάτων. Δεν προκαλεί ερεθισμό και δεν επηρεάζει το προστατευτικό φράγμα του δέρματος. Το πρόσωπο παραμένει απόλυτα καθαρό, ματ και ανανεωμένο.

 

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα