Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΓυναίκαΒιταμίνη C: Λαμπερό και ξεκούραστο δέρμα

Βιταμίνη C: Λαμπερό και ξεκούραστο δέρμα

Η βιταμίνη C είναι μία υδατοδιαλυτή βιταμίνη με αντιοξειδωτικές ιδιότητες και μπορεί να διεισδύσει στο δέρμα μέσω των δερματικών στρωμάτων.

Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου,  λειαίνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και με συστηματική χρήση μπορεί να οδηγήσει σε μία πιο λαμπερή επιδερμίδα με λιγότερες ατέλειες.

Η βιταμίνη C θα πρέπει να εφαρμόζεται σε καθαρό δέρμα το πρωί ως ορός (serum). Η εφαρμογή ενός τοπικού αντιοξειδωτικού θα βοηθήσει στην προστασία του δέρματος από τη γήρανση, που μπορεί να προκαλείται από την ατμοσφαιρική ρύπανση, την υπεριώδη και την υπέρυθρη ακτινοβολία. Αφού εφαρμόσουμε έναν ορό  με βιταμίνη C, μπορούμε να βάλουμε μία κρέμα ημέρας και ένα αντηλιακό που θα χαρίσουν στην επιδερμίδα μας ακόμα μεγαλύτερη προστασία.

Στο www.ethereals.gr, πάντα ψάχνουμε να βρούμε προϊόντα περιποίησης που θα δώσουν στην επιδερμίδα μας τη λάμψη, προστασία και ενυδάτωση που χρειάζεται.

Serum Eesome με Βιταμίνη C

Ο απόλυτος αντιοξειδωτικός ορός. Λίγες μόνο σταγόνες την ημέρα είναι αρκετές για ένα υπέροχο αποτέλεσμα ομορφιάς.

Είναι γεμάτο φυσικά συστατικά που φωτίζουν και βελτιώνουν τη συνολική υγεία της επιδερμίδας και λειαίνει τις λεπτές γραμμές αφήνοντας μια λαμπερή, μεταξένια αίσθηση.

Βιταμίνη C: Προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, φωτίζει, ενισχύει τη νεανική εμφάνιση της επιδερμίδας και τη λάμψη
Λιποσωμικό σταθεροποιημένο συνένζυμο Q10:Παρέχει αντιγήρανση
Κιτρικό οξύ: Φυσικό συντηρητικό
Χωρίς άρωμα
Για όλους τους τύπους επιδερμίδας

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα