Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΓυναίκαΑυτός είναι ο τρόπος για να μειώσετε την κοκκινίλα και το πρήξιμο...

Αυτός είναι ο τρόπος για να μειώσετε την κοκκινίλα και το πρήξιμο από το πρόσωπο σε χρόνο dt

Το πρήξιμο στο πρόσωπο και γύρω από τα μάτια είναι συχνό, ειδικά το πρωί. Μπορεί να έχετε δοκιμάσει πολλούς τρόπους αντιμετώπισής του, από μασαζ σε gua sha.

Πράγματι είναι πολλές οι λύσεις, αλλά ξέρατε ότι μπορείτε να δείτε αποτέλεσμα και μείωση κοκκινίλας και πρηξίματος σε 1 μόλις λεπτό; Ω ναι!

Το κρύο καταπραΰνει ερεθισμούς (κοκκινίλες και σπυράκια) και κάνει την επιδερμίδα πιο λεία, βοηθάει τους πόροι φαίνονται μικρότεροι και την επιδερμίδα πιο λαμπερή. Η τεχνική της κρυοθεραπείας χρησιμοποιείται πολλούς αιώνες σε πολλούς πολιτισμούς. Ακόμα και στην Ινδική Αγιουρβέδα. Με το κρύο, μικραίνουν τα αγγεία του προσώπου πολύ γρήγορα και έχουν όλα αυτά τα θετικά αποτελέσματα.

Aλλά μην βιαστείτε να βάλετε παγάκι στο πρόσωπό σας, σας έχουμε καλύτερη επιλογή!

Το ice roller massager, το οποίο ουσιαστικά είναι ένα ρόλερ με παγοκύστη στην κεφαλή του, το βάζετε στην κατάψυξη και είναι πολύ οικονομικό. Με αυτό, κάθε πρωί ή όποτε θέλετε, κάνετε μασάζ στο πρόσωπο. Το πρήξιμο υποχωρεί κατευθείαν!

Γιατί όμως δεν κάνει να χρησιμοποιήσετε το παγάκι; Φαινομενικά κάνει την ίδια δουλειά.

Είναι πολύ κρύο, το οποίο μπορεί να προκαλέσει θέματα στην επιδερμίδα, όπως ερεθισμούς και σπασμένα αγγεία, αν χρησιμοποιείτε συχνά. Αυτό συμβαίνει λόγω της μεγάλης διαφορά θερμοκρασίας με την επιδερμίδα.

Αν πάλι δεν θέλετε να πάρετε ρόλερ υπάρχει άλλος ένα τρόπος, ο οποίος είναι αρκετά αποτελεσματικός. Ρίξτε κρύο νερό στο πρόσωπο σας για 20 φορές! Το νερό δεν είναι όσο κρύο είναι το παγάκι, οπότε δεν έχει κανένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Εσείς θα το δοκιμάσετε;

Πηγή: instyle.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα