Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΓυναίκαΑυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς των Γαλλίδων!

Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς των Γαλλίδων!

Οι Γαλλίδες εδώ και πολλές δεκαετίες θεωρούνται πρότυπα ομορφιάς και στιλ. Αν και δεν είναι καθόλου της υπερβολής, καταφέρνουν να είναι ακαταμάχητες.

Οι Γαλλίδες είναι γυναίκες με πολύ στιλ και φινέτσα. Το δέρμα τους είναι απίστευτα λαμπερό, η σιλουέτα τους πάντα αδύνατη και το στιλ τους αλάνθαστο. κυκλοφορούν με ελάχιστο μακιγιάζ, διότι έχουν άψογα περιποιημένη επιδερμίδα, η οποία αποτελεί προτεραιότητα στην καθημερινή τους υγιεινή.

Η καλή σωστή του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών είναι καίρια για ένα φυσικό αλλά γοητευτικό look. Γι’ αυτό και πρώτα ξεκινάς με τη σωστή φροντίδα της επιδερμίδας σου και μετά προχωράς στο μακιγιάζ, που θα αναδείξει την ομορφιά της.

Δες στο www.ethereals.gr τα καλύτερα καθαριστικά προσώπου, για κάθε τύπο δέρματος.

Μια ακόμη γαλλική λατρεία είναι οι μάσκες προσώπου για να ανανεώνουν και να απαλύνουν την επιδερμίδα τους. Μια φορά την εβδομάδα ήπια απολέπιση και δυο φορές τη βδομάδα μια μάσκα αναδόμησης και ενυδάτωσης.

Δες στο www.ethereals.gr όλες τις μάσκες προσώπου για τις ανάγκες της επιδερμίδα σου.

Μην ξεχνάς είναι πολύ σημαντικό να φροντίζουμε την επιδερμίδα μας ακόμη και τον χειμώνα και να προσέχουμε το δέρμα μας χρησιμοποιώντας αντηλιακή κρέμα χειμώνα καλοκαίρι.

Δες στο www.ethereals.gr όλες τις επιλογές σε αντηλιακά.

Follow:  Ethereals on Facebook | @etherealsgr  on Instagram| @EtherealsShop on Twitter

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα