Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΓυναίκαΤο άγνωστο κόλπο με την πετσέτα για στέγνωμα των ρούχων στον μισό...

Το άγνωστο κόλπο με την πετσέτα για στέγνωμα των ρούχων στον μισό χρόνο

Όσο χρήσιμο και αν είναι το στεγνωτήριο, ένας κύκλος στεγνώματος όταν τα ρούχα είναι πολλά μπορεί να κρατήσει από 2 έως και 3 ώρες, κάνοντας το «περίμενε» αβάσταχτο όταν χρειαζόμαστε στα γρήγορα το καλό μας παντελόνι ή σακάκι για τη δουλειά.

Η Sun όμως μοιράστηκε ένα κόλπο που «έκλεψε» από έναν Tiktoker, το οποίο θα μειώσει στο μισό τον χρόνο στεγνώματος, ενώ δεν θα σας πάρει ούτε πέντε δευτερόλεπτα. «Δείτε αυτό αν θέλετε να στεγνώσετε τα ρούχα σας δύο φορές πιο γρήγορα», λέει στην ανάρτηση.

Και ορίστε η λύση. Όπως λέει στο βίντεό του ο χρήστης The Cosby Club, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε μαζί με τα βρεγμένα ρούχα μία καθαρή στεγνή πετσέτα στο στεγνωτήριο πριν το ξεκινήσετε.

Αν νομίζετε ότι θα κάνετε μια τρύπα στο νερό, ξανασκεφτείτε το. Ειδικός που μίλησε στο μέσο εξηγεί: «Η πετσέτα απορροφά μέρος της υγρασίας, επιταχύνοντας τη διαδικασία. Επίσης, δημιουργεί περισσότερο χώρο για να κυκλοφορήσει ο ζεστός αέρας».

Με αυτούς τους τρόπους η πετσέτα θα σας εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο, ενώ δεν θα χάσετε τίποτα, αφού το καθαρό ρούχο σας απλά θα φρεσκαριστεί και θα απολυμανθεί από τη θερμοκρασία.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα