Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΓυναίκαΜήπως τα προϊόντα μακιγιάζ σας είναι επικίνδυνα;

Μήπως τα προϊόντα μακιγιάζ σας είναι επικίνδυνα;

Αν εφαρμόζετε στο πρόσωπό σας προϊόντα μακιγιάζ που είχατε αγοράσει πριν χρόνια, ίσως πρέπει να αναθεωρήσετε.

Οι περισσότερες γυναίκες συνηθίζουν να τοποθετούν όλα τα καλλυντικά τους σε ένα νεσεσέρ, να το μεταφέρουν μαζί τους στις διακοπές και να ξεχνούν πόσο καιρό μπορεί να βρίσκονται εκεί μέσα κάποια από τα προϊόντα που χρησιμοποιούν. Δυστυχώς, όμως, υπάρχει κίνδυνος ακόμη και με τα καλλυντικά μας.

Ακόμη κι αν έχουν περάσει λίγοι μήνες, αλλά έχουν υποστεί έντονη υγρασία ή υψηλές θερμοκρασίες από το περιβάλλον, υπάρχει περίπτωση να έχουν αλλοιωθεί σημαντικά κάποια από τα συστατικά των προϊόντων μακιγιάζ σας, με μεγαλύτερο κίνδυνο να διατρέχουν όσα έχουν υγρή μορφή, κάτι που σημαίνει ότι οι μύκητες βρίσκουν πρόσφορο έδαφος ανάπτυξης.

Σε γενικές γραμμές, να θυμάστε ότι τα κραγιόν και τα προϊόντα που εφαρμόζετε στα χείλη, μπορούν να αντέξουν για περίπου 1 χρόνο μετά το άνοιγμά τους, ενώ τα foundation, primer, οι σκιές και το ρουζ μέχρι 2 χρόνια. Η μάσκαρα και το eye-liner που εφαρμόζονται στα μάτια χρειάζονται περισσότερη προσοχή και καλό είναι να τα αλλάζετε κάθε 3-6 μήνες.

Κάτι σημαντικό που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες, αλλά είναι λάθος: Ποτέ μην αποθηκεύετε τα προϊόντα μακιγιάζ στα ράφια του μπάνιου. Η διαρκής υγρασία και θερμότητα σίγουρα δεν είναι φίλοι των καλλυντικών σας, σύμφωνα με το clickatlife.gr.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα