4 πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν το σεξ

4 πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν το σεξ

Το σεξ είναι κάτι που αρέσει σε όλους. Μάλιστα, αποτελούμε ένα από τα λίγα είδη θηλαστικών που το χρησιμοποιούμε

απλά και μόνο για ευχαρίστηση και όχι απαραίτητα για διαιώνιση του είδους. Αλλά, πώς θα το ευχαριστηθείς αν δεν κάνεις τα προκαταρκτικά.

Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις διάφορα πράγματα πριν το σεξ που θα σε κάνουν να το απολαύσεις ακόμη περισσότερο από ότι νομίζεις. Δεν είναι απλά ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώστε! Θέλεις μέθοδο, προσοχή και όλα να γίνουν στην εντέλεια. Ειδικά, αν θέλεις και ο σύντροφός σου να περάσει όσο καλά περνάς κι εσύ!

1. Βλέμματα

AdTech Ad
AdTech Ad

Το «παιχνίδι» μπορεί να αρχίσει αρκετά πιο νωρίς. Από όταν είστε έξω με τους φίλους σας. Με βλέμματα όλο υποσχέσεις και παιχνιδάκια που κανείς δεν καταλαβαίνει, αλλά είναι εκεί. Είναι ένα μεταξύ σας μήνυμα που θα σας κάνει να θέλετε όλο και περισσότερο ο ένας τον άλλο.

2. Μη ξεχάσεις τα χάδια

Είναι σημαντικό να υπάρχει τρυφερότητα πριν και κατά τη διάρκεια του σεξ. Οπότε, οι αγκαλίτσες και τα χαδάκια πριν θα κάνουν και εσένα και τη σύντροφό σου να περάσετε πολύ ευχάριστα στο σεξ και να το απολαύσετε με την ψυχή σας.

3. Υπονοούμενα

Πάλι, μπορεί να ξεκινήσεις από πολύ πριν να είστε οι δύο σας. Με λέξεις, κινήσεις και πράγματα που θα δείξουν στο ταίρι σου ότι θέλεις να περάσετε ένα όμορφο βράδυ.

4. Κάνε ατμόσφαιρα

Όταν, πλέον, θα είστε οι δύο σας στο σπίτι, φτιάξε λίγο την ατμόσφαιρα. Άναψε κεριά, βάλε μουσική και άσε να σε οδηγήσει η κατάσταση αυτή! Δε χρειάζεται και τίποτα άλλο τελικά!

πηγή neolaia.gr

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.