Η δύναμη που έχει το φιλί στο μέτωπο

Η δύναμη που έχει το φιλί στο μέτωπο

Το φιλί είναι σύμβολο αγάπης. Ωστόσο υπάρχουν διαφορετικοί τύποι φιλιών και ο καθένας προσφέρει διαφορετικά συναισθήματα. Από όλα τα φιλιά που λαμβάνουμε και δίνουμε, αυτό στο μέτωπο είναι που

αγγίζει τη ψυχή και κάνει τους άλλους να νιώθουν όμορφα.

Ένα φιλί στο μέτωπο μπορεί να μεταφέρει πολύ νόημα δεδομένου ότι δίνεται σε όλους τους ανθρώπους από τους γονείς, τα μέλη της οικογένειας, τους φίλους αλλά και στους εραστές. Υπάρχει όμως ένας βασικός λόγος που το φιλί στο μέτωπο δεν είναι μόνο μια απλή πράξη, αλλά κάτι περισσότερο.

Οι γονείς και γενικά οι συγγενείς φιλάνε συνήθως τα παιδιά στο μέτωπο για να τους ευχηθούν να είναι χαρούμενα και ευτυχισμένα. Με αυτή την κίνηση τα κάνουν να νιώθουν μια σιγουριά και ότι έχουν δίπλα τους ανθρώπους που τα φροντίζουν. Όμως το φιλί στο μέτωπο έχει μεγαλύτερο βάθος από όσο οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να συνειδητοποιήσουν. Κατά μία έννοια, είναι σαν να φιλάτε τη ψυχή του ατόμου.

Στο μέτωπο βρίσκεται το τρίτο μάτι που αντιστοιχεί στο τσάκρα του μετώπου. Το τρίτο μάτι είναι το κέντρο της Σοφίας και συχνά συνδέεται με τη φώτιση και την ευαισθητοποίηση. Όταν λοιπόν σας φιλάνε στο μέτωπο νιώθετε μια αίσθηση αφύπνισης, αναζωογόνησης και ασφάλειας.

Ένα φιλί στο τρίτο μάτι θα θα τονώσει την επίφυση καθώς και την υπόφυση και θα απελευθερωθεί η μελατονίνη, μια ορμόνη που μας βοηθάει να κοιμόμαστε καλά. Πιθανόν όταν ήσασταν μικρά παιδιά η μαμά σας, σας φιλούσε στο μέτωπο. Πώς νιώθατε; Σίγουρα το συναίσθημα ήταν υπέροχο. Και έτσι είναι ειδικά όταν γίνεται από ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν. Την επόμενη λοιπόν φορά δοκιμάστε να δώσετε στον αγαπημένο σας ένα φιλί στο μέτωπο για καληνύχτα.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.