Παράταση τριών μηνών από τον ΕΟΠΥΥ για γιατρούς, κλινικές, διαγνωστικά!

Για άλλους τρεις μήνες θα συνεχίζουν να συνεργάζονται με τον ΕΟΠΥΥ οι ιδιώτες πάροχοι καθώς ο οργανισμός παρατείνει τις συμβάσεις τους.

Σύμφωνα με το iatropedia.gr με νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Υγείας και απόφαση του Δ.Σ. του ΕΟΠΥΥ παρατείνονται οι συμβάσεις των συμβεβλημένων θεραπευτών ιατρών με τον Οργανισμό, που λήγουν στις 30 Ιουνίου του 2014, για τρεις μήνες ως τις 30 Σεπτεμβρίου 2014.

Επίσης, παρατείνονται και όλες οι συμβάσεις των παρόχων (Διαγνωστικά Εργαστήρια, Κλινικές, Φυσικοθεραπευτές, Οδοντοτεχνίτες, Κέντρα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης, Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας, Μονάδες Χρόνιας Αιμοκάθαρσης, Μονάδες Τεχνητού Νεφρού, Οικοτροφεία, Ιδρύματα/Κλινικές Χρονίων Παθήσεων, Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, Ειδικά Ιδρύματα για ΑμεΑ, ιδρύματα Ασυλικού Τύπου και Μονάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης).

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, οι λόγοι για την νέα αυτή παράταση είναι ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι διαβουλεύσεις με τους εκπροσώπους των ιατρών και των άλλων παρόχων για το περιεχόμενο των νέων συμβάσεων.

"Στόχος του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΠΥΥ είναι οι νέες συμβάσεις να διασφαλίζουν ποιοτικές υπηρεσίες με αξιοπρέπεια για τους ασφαλισμένους του και ταυτόχρονα σχέσεις εμπιστοσύνης με το σύνολο των παρόχων του Οργανισμού" σημειώνει ο ΕΟΠΥΥ.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.