Προειδοποίσηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 952

iPhone. Ξεκίνουν αύριο οι παραγγελίες

meteorologos

Από την ημέρα που παρουσιάστηκε το iPhone 5 στην Αμερική πολύς κόσμος, παρά την οικονομική κρίση, το περιμένει διακαώς να διατεθεί επίσημα και στη χώρα μας!

 

Οι ημερομηνίες που έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα σχετικά με την επίσημη κυκλοφορία του iPhone 5 στην Ελλάδα είναι αρκετές, καμία όμως για την ώρα δεν είναι επιβεβαιωμένη.


Τελευταίες πληροφορίες που έφτασαν στο newpost.gr κάνουν λόγο για διάθεση του iPhone 5 στις 6 Νοεμβρίου, κάτι που δεν είναι ωστόσο επιβεβαιωμένο και μπορεί να αλλάξει.

Αυτό που είναι όμως επιβεβαιωμένο είναι το ότι από αύριο, Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, οι δύο εταιρίες κινητής τηλεφωνίας στη χώρα μας, Cosmote και Vodafone, θα έχουν στα site τους φόρμα προπαραγγελίας του iPhone 5, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συμπληρώνουν τα στοιχεία τους για να αποκτήσουν πρώτοι το iPhone 5 όταν αυτό διατεθεί επίσημα στην Ελλάδα.

Θα μπορείτε δηλαδή από αύριο μπαίνοντας στα cosmote.gr και vodafone.gr να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα προπαραγγελίας του iPhone 5 που θα υπάρχει στα site των εταιριών.

Το newpost.gr επιβεβαίωσε και την τιμή στην οποία θα διατεθεί το iPhone 5, που για κάθε έκδοση έχει ως εξής:

- iPhone 5 - 16 GB : 739 €
- iPhone 5 - 32 GB : 859 €
- iPhone 5 - 64 GB : 979 €

newpost.gr

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.