Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 952

Pheed: Το social media που σας δίνει χρήματα

Aν βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια στο Facebook και ίσως να θέλετε να γνωρίσετε κάποιο άλλο κοινωνικό δίκτυο είναι καιρός να το κάνετε.

 

Τουλάχιστον αυτό προτείνουν οι υπεύθυνοι του κοινωνικού δικτύου Pheed. To νέο social media ξεκίνησε την λειτουργία του πριν από λίγες ημέρες και ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Το Pheed είναι ένα κοινωνικό δίκτυο το οποίο λειτουργεί σαν όλα τα υπόλοιπα με διαφορετικό όμως σχεδιασμό και αρκετές πρόσθετες λειτουργίες.

Όμως η διαφορά που το κάνει να ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα είναι ότι οι χρήστες δηλαδή οι φίλοι σας για παράδειγμα όπως ισχύει στο Facebook θα μπορούν αν εσείς θέλετε να πληρώνουν για να έχουν πρόσβαση στο προφίλ και κατ'επέκταση στο υλικό σας.

 

Σε ότι αφορά το υλικό μπορείτε να ανεβάσετε εικόνες, κείμενα, βίντεο ήχους και πολλά άλλα θα παρακολουθούν οι συνδρομητές σας. Πάντως για όσους θέλουν υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με το Facebook και με άλλα social media όπως και η δυνατότητα να κάνετε share κάτι που σας αρέσει και στα άλλα κοινωνικά δίκτυα.

 

Η εγγραφή είναι δωρεάν και αν θέλετε μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό χωρίς να χρειάζεται να πληρώνει κάποιος συνδρομή και στην συνέχεια έχετε την επιλογή να το αλλάξετε.

 

whos.gr