Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 952

Καμπαρέ με γυναίκες ρομπότ

Καμπαρέ με γυναίκες ρομπότ

Από τα επιστημονικά εργαστήρια στα… κόκκινα φανάρια βρέθηκαν τα ιαπωνικά ρομπότ. Τα εξελιγμένα μηχανήματα που μέχρι πρότινος έδιναν χείρα βοηθείας σε γιατρούς, ασθενείς, αλλά και νοικοκυρές, στο εξής θα ψυχαγωγούν και τους πελάτες των καμπαρέ.Την ιδέα αυτή είχε ο ιδιοκτήτης του «Robot Restaurant», ενός κλαμπ που άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στην περιοχή Καμπουκίκο, τη γειτονιά με τα κόκκινα φανάρια στο Τόκιο.

Τέσσερα γιγάντια γυναικεία ρομπότ, ύψους 4 μέτρων το καθένα, καλωσορίζουν το φιλοθεάμον κοινό, αποδεικνύοντας ότι δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις αληθινές χορεύτριες που λικνίζονται πάνω στους πάγκους των μπαρ.

Με σέξι εσώρουχα, πλούσιες καμπύλες, μακριά ξανθά ή κόκκινα μαλλιά, λαμπερά αξεσουάρ και λάγνο βλέμμα, αιχμαλωτίζουν αμέσως την προσοχή του κοινού.

Τις εκφράσεις του προσώπου και τις κινήσεις των χεριών και των ποδιών τους ελέγχουν Γιαπωνέζες καλλονές με τη χρήση joysticks, οι οποίες κάθονται σε ειδικά διαμορφωμένα καθίσματα στο κέντρο των ρομπότ.

Το πρόγραμμα, που κρατάει περίπου μία ώρα, ξεκινάει με τις χορεύτριες να δίνουν μάχη μεταξύ τους με τη βοήθεια των ρομπότ.

Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα, στο οποίο οι επισκέπτες απολαμβάνουν το ποτό που δικαιούνται με το εισιτήριο εισόδου αξίας 4.000 γεν (περίπου 40 ευρώ), στη σκηνή επιστρέφουν οι Γιαπωνέζες χορεύτριες με στρατιωτικό λουκ πάνω σε τεράστια ρομποτικά άρματα, τα οποία κινούνται ανάμεσα στο κοινό.

Στο τέλος του σόου, οι χορεύτριες λικνίζονται πάνω σε ένα αεροσκάφος-μινιατούρα, το οποίο ίπταται πάνω από τα κεφάλια των επισκεπτών, ενώ αμερικανική ροκ μουσική ηχεί δυνατά από τα μεγάφωνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την κατασκευή του «Robot Restaurant» επενδύθηκαν 10 δισεκατομμύρια γεν (περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ) και χρειάστηκαν τρία ολόκληρα χρόνια για την ολοκλήρωσή του.

«Κάθε κομμάτι των ρομπότ πέρα από τον κεντρικό μηχανισμό τους, κατασκευάστηκε και συναρμολογήθηκε από μας», δήλωσε με περηφάνια ο εκπρόσωπος του «Robot Restaurant», γνωστός με το όνομα Γουατανάμπε.

Espressonews.gr