Πώς θα καταλάβεις αν κάποιος σε έχει μπλοκάρει στο Facebook

Πώς θα καταλάβεις αν κάποιος σε έχει μπλοκάρει στο Facebook

Το μπλοκάρισμα στο Facebook είναι μία επιλογή που σου δίνει η εφαρμογή, όταν δεν θέλεις να βλέπει κάποιος το προφίλ σου και δεν επιθυμείς την αλληλεπίδραση μαζί του. 

Πώς μπορείς να διαπιστώσεις αν κάποιος σε έχει μπλοκάρει; Δες δύο τρόπους!  

Ο πρώτος τρόπος προϋποθέτει με το άτομο αυτό να είχες μιλήσει κάποια στιγμή στο Messenger. Αν ναι, ανέτρεξε στο διάλογο αυτό. Αν το όνομα του προσώπου είναι με μαύρα έντονα γράμματα και το Messenger δε σου επιτρέπει να του στείλεις μήνυμα, τότε ναι σε έχει μπλοκάρει.

Ο δεύτερος τρόπος έχει ως εξής: Αποσυνδέσου από το Facebook και πήγαινε στο Google. Πληκτρολόγησε το όνομα του ατόμου που θες και τη λέξη Facebook. Θα σου βγάλει πιθανόν το προφίλ του προσώπου που θες καθώς και άλλα. Πάτησε επάνω στο προφίλ και θα δεις φωτογραφίες και βασικές πληροφορίες ενώ θα σου ζητάει και να συνδεθείς στον λογαριασμό σου. Όταν συνδεθείς λοιπόν αν σου εμφανίσει ότι η σελίδα δεν υπάρχει ή δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση τότε και πάλι σημαίνει ότι το άτομο αυτό σε έχει μπλοκάρει.