Τι να κάνετε αν χυθεί υγρό στο laptop σας

Τι να κάνετε αν χυθεί υγρό στο laptop σας

Yπάρχει κάτι χειρότερο από το να χυθεί νερό πάνω στο laptop σας,

κι αυτό είναι το να χυθεί καφές με έξτρα ζάχαρη και γάλα πάνω στο laptop σας. Καθώς οι εταιρείες σπανίως καλύπτουν με εγγύηση αυτές τις πιθανότητες, εμείς βρήκαμε τι πρέπει να κάνετε αν σας συμβεί αυτό. 

Αν χυθεί κάτι πάνω στο laptop σας, ο χρόνος είναι καταλύτης. Κλείστε το επιτόπου, βγάλτε το από την πρίζα, και αφαιρέστε τη μπαταρία. Μόλις αφαιρέσετε ό,τι μπορείτε, βρείτε την πιο απορροφητική πετσέτα που έχετε και σκουπίστε ό,τι μπορείτε. Μετά ανοίξτε το όσο περισσότερο γίνεται, και γυρίστε το ανάποδα.

Ακόμα κι αν δεν το έχετε δοκιμάσει, σίγουρα θα έχετε ακούσει για την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας κινητών, τη σακούλα με το ρύζι. Λόγω της απορροφητικότητας του ρυζιού, θεωρείται ότι μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση οποιουδήποτε υγρού από τις επιφάνειες των κινητών. Οι απόψεις διίστανται ωστόσο για την επιτυχία αυτής της μεθόδου στα laptops. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να αφήσετε το laptop σας να στεγνώσει, για όσο περισσότερες ώρες μπορείτε, ακόμα και με τη βοήθεια ανεμιστήρα.

Εάν το laptop σας καλύπτεται από σχετική εγγύηση, επικοινωνήστε αμέσως με την εταιρεία. ίσως με αυτόν τον τρόπο καταφέρετε να γλιτώσετε και τις σακούλες με το ρύζι, και το κόστος της επισκευής.

Πηγή jenny.gr

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.