Πώς να αποθηκεύσετε αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών των διακοπών σας χωρίς λάπτοπ;

Πώς να αποθηκεύσετε αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών των διακοπών σας χωρίς λάπτοπ;

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των φωτογραφιών αποτελούσε πρόβλημα για όλους τους ανθρώπους που κάνουν εξωτικές διακοπές.

Αρχικά, η αποθήκευση σε κάρτες SD έχει γίνει μεγαλύτερη και γρηγορότερη. Αν δεν είστε επαγγελματίας φωτογράφος, θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να γεμίσετε τις προσιτές κάρτες SD 64GB ή 128GB ή ακόμα μεγαλύτερες κάρτες. Μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε αρχεία μεγέθους 1TB χωρίς κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, οι φωτογράφοι που τραβούν βίντεο μπορεί να συναντήσουν προβλήματα, ακόμη κι έτσι.

Θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε ασύρματη σύνδεση 3G ή 4G για να αναρτήσετε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Αυτό μπορεί να αξίζει τον κόπο για τους φωτογράφους που αγοράζουν κάρτες SIM μόνο για δεδομένα, αλλά είναι ένας ακριβός τρόπος για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των διακοπών.

Σε γενικές γραμμές, η καλύτερη λύση είναι να αγοράσετε πολλές μεγάλες κάρτες SD ή microSD και να μεταφέρετε ένα μικρό φορητό υπολογιστή που να μην ξεπερνάς σε βάρος το 1 κιλό, καθώς υπάρχουν πλέον πολύ ελαφρύτερα λάπτοπ απ’ ότι παλιότερα.

Ωστόσο, δεν μπορούν όλοι οι παλιοί εξοπλισμοί να χειρίζονται μεγάλες κάρτες. Ελέγξτε τα εγχειρίδια ή αναζητήστε ηλεκτρονικά για να μάθετε πόσο μεγάλη είναι η κάρτα SD που μπορεί να χειριστεί η κάμερα σας και αν μπορεί να το διαβάσει ο φορητός σας υπολογιστής. Εάν δεν μπορεί, ένας μικρός προσαρμογέας USB θα λύσει πιθανώς το πρόβλημα.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.