Το τζιν που μπορεί να... φορτίζει το κινητό σου! (ΦΩΤΟ)

Το πρόβλημα με τα κινητά και κυρίως τα smartphones είναι ότι πολλές φορές μένουν από μπαταρία όταν βρισκόμαστε έξω και δεν έχουμε πρόσβαση σε πρίζα ώστε να το φορτίσουμε. Σε πόσους από εμάς δεν έχει τύχει με αποτέλεσμα να ευχόμαστε να υπήρχε ένα τρόπος να το φορτίζαμε στο πόδι;

Ε λοιπόν, αυτόν τον τρόπο τον βρήκε η Joe's Jeans, μία εταιρεία ένδυσης που έχει την έδρα της στο Λος Άντζελες, η οποία πρόσφατα λάνσαρε ένα παντελόνι τζιν που επιτρέπει σε όποιον το φορά να φορτίσει το κινητό του, βάζοντάς το απλά στην τσέπη.


Τα συγκεκριμένα παντελόνια έχουν ένα ειδικό άνοιγμα πάνω ακριβώς από την παραδοσιακή πίσω τσέπη. Εκεί μπορεί να εφαρμόσει μία φορητή μπαταρία, η οποία θα είναι έτοιμη να συνδεθεί με το κινητό σας μέσω ενός καλωδίου κρυμμένου στις ραφές του παντελονιού. 

Μία δεύτερη τσέπη στο πλάι επιτρέπει στον χρήστη να φορτίζει το κινητό του χωρίς να το κρατά, για όση ώρα χρειαστεί. 

Η σειρά των πρωτοποριακών παντελονιών ονομάζεται #Hello και περιλαμβάνει τέσσερα διαφορετικά στιλ.

Όσο για την τιμή των παντελονιών-γκάτζετ, παρά το γεγονός ότι είναι λιγάκι τσουχτερή (αγγίζει τα 240 ευρώ, μαζί με την μπαταρία), μάλλον δεν πρόκειται να αποθαρρύνει τους αμέτρητους χρήστες smartphone που είναι εξαρτημένοι από τις συσκευές τους.
Τζιν παντελόνι σού επιτρέπει να φορτίζεις το κινητό σου εν κινήσει!

protothema.gr