Ανακύκλωση Αν…Θες τώρα και στο κινητό από τους δήμους της ανατολικής Θεσσαλονίκης

Ανακύκλωση Αν…Θες τώρα και στο κινητό από τους δήμους της ανατολικής Θεσσαλονίκης

Μετά την ιστοσελίδα www.anakyklosianthess.gr, οι Δήμοι της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, έχουν θέσει σε λειτουργία και την εφαρμογή "anakyklosianThess" για «έξυπνες συσκευές», κινητά τηλέφωνα και tablets, με λειτουργικό σύστημα Android.


Στην «έξυπνη» εφαρμογή, παρουσιάζονται οι βασικές πληροφορίες του αντίστοιχου διαδικτυακού τόπου για την ανακύκλωση, στους τέσσερις Δήμους της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Θέρμης, Πυλαίας- Χορτιάτη και Θερμαϊκού.

Σ' αυτήν, ο χρήστης μπορεί να βρει βασικές πληροφορίες για την ανακύκλωση, τι πετάμε και τι δεν πετάμε στον μπλε κάδο, σχετικές ειδήσεις για τη διαχείριση των αποβλήτων, τα ρεύματα ανακυκλώσιμων υλικών που έχουν αναπτυχθεί σε κάθε ένα από τους δήμους, γυαλί, ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρικές στήλες, μαγειρικά έλαια κ.α, καθώς και στοιχεία επικοινωνίας ανά δήμο.

Ιδιαίτερα χρήσιμη για τους δημότες, είναι ή αναζήτησητων σημείων συλλογής των επί μέρους ρευμάτων, που συνοδεύεται και  με τις σχετικές οδηγίες πλοήγησης.

Η εφαρμογή αναπτύχθηκε  με την υποστήριξη της Αναπτυξιακής Εταιρείας ΟΤΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ,   στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης της Αναπτυξιακής Εταιρείας και των τεσσάρων Δήμων,  για την υλοποίηση του έργου, «Ολοκληρωμένη ανάπτυξη και υποστήριξη της Ανακύκλωσης στην Ανατολική Θεσσαλονίκη».

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν, στο app store της Google Play και η αναζήτησή της, γίνεται με τον τίτλο της, anakyklosi anThess ή με τις λέξεις «κλειδιά» ανακύκλωση, Καλαμαριά, Θέρμη, Θερμαϊκός, Πυλαία-Χορτιάτης και Ανατολική
 
 unnamed1.png unnamed2.png unnamed3.png unnamed4.png

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.