Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπιστήμηΝέα καταγγελία για το AstraZeneca: Σε κώμα 42χρονος με σκλήρυνση κατά πλάκας

Νέα καταγγελία για το AstraZeneca: Σε κώμα 42χρονος με σκλήρυνση κατά πλάκας

Μία νέα καταγγελία για σοβαρές παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca έρχεται στο φως. «Έχει φύγει» λέει η αδερφή του.
Δύσκολες ώρες για την οικογένεια ενός 42χρονου με σκλήρυνση κατά πλάκας, ο οποίος έπεσε σε κώμα 10 μέρες αφότου έκανε το εμβόλιο AstraZeneca. Η αδερφή μου μίλησε σήμερα στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, λέγοντας πως όλη η οικογένειά της είναι υπέρ των εμβολίων.

«Βγήκαμε και είπαμε την περιπέτειά μας για να προστατευτούν και άλλοι άνθρωποι. Όλη η οικογένεια είναι υπέρ των εμβολίων» σημείωσε η αδερφή του 42χρονου, ο οποίος είναι στην εντατική σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, σε κώμα. «Έχει φύγει ο άνθρωπος μας» είπε.

Σύμφωνα με την ίδια, 10 μέρες μετά τον εμβολιασμό του, ο άνδρας «εμφάνισε το σύνδρομο Γκιλαίν-Μπαρέ». «Στην αρχή», πρόσθεσε, «νομίσαμε ότι ήταν από τη ασθένειά του».

Οι γιατροί δεν έχουν επιβεβαιώσει ότι το περιστατικό συνδέεται με το εμβόλιο.

«Είναι κρίμα, είναι κρίμα, για ανθρώπους που είχαν προβλήματα υγείας τόσο χρόνια. Για να προστατευθούν και οι ίδιοι και οι γύρω τους, εμβολιάστηκαν. Για κάποιους φιλάσθενους να μην ήταν όλα τα εμβόλια στην λίστα» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα

Εκτός Ευρωεκλογών οι Σπαρτιάτες