Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕκπαίδευση - ΠαιδείαΧωρίς προβλήματα η έναρξη των σχολείων στον δήμο Καλαμαριάς

Χωρίς προβλήματα η έναρξη των σχολείων στον δήμο Καλαμαριάς

Με χαμόγελα αλλά και την αμηχανία της προσαρμογής για τα πρωτάκια χτύπησε το πρώτο κουδούνι στα σχολεία της Καλαμαριάς.

Στο πλαίσιο αυτό η δήμαρχος Καλαμαριάς, κα Χρύσα Αράπογλου μαζί με τον Υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, κ. Κωνσταντίνο Γκιουλέκα βρέθηκαν για τον καθιερωμένο Αγιασμό στο 4ο Γυμνάσιο της πόλης στην περιοχή του Βότση. Εκεί απευθυνόμενη στους μαθητές επισήμανε ότι: «Το καλοκαίρι πέρασε, όμως ήρθε ο καιρός για τις μεγάλες φιλίες και το ταξίδι στη γνώση. Πάρετε όσα περισσότερα μπορείτε κάθε μέρα, χτίστε δυνατές φιλίες και χαρείτε την κάθε μέρα σας εδώ».

Στην συνέχεια βρέθηκε στην περιοχή του Φοίνικα, και το 8ο Δημοτικό σχολείο επισημαίνοντας στο μήνυμα της πως: «Κατανοούμε την αγωνία σας το σχολείο και κάθε σχολείο να είναι ασφαλές. Έχουμε κάνει ήδη πολλές ενέργειες και ξέρουμε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε στη συνέχεια για ένα σχολείο, το οποίο έχει την τύχη να έχει έναν από τους πιο όμορφους περιβάλλοντες χώρους» τόνισε προς τους γονείς η Δήμαρχος Καλαμαριάς και συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς που δημιούργησαν στην αυλή την πρώτη υπαίθρια τάξη. «Μαζί θα προχωρήσουμε, μια γιορτή γνώσης, εμπειρίας και φιλίας. Να έρχεστε και να φεύγετε με χαμόγελα κάθε μέρα».

Ακολούθως η δήμαρχος Καλαμαριάς επισκέφθηκε ένα σχολικό συγκρότημα που ξεχωρίζει με τις διακρίσεις και τα προγράμματα που εφαρμόζει. Ο λόγος για το 2ο Γυμνάσιο και το 2ο ΓΕΛ στο Καραμπουρνάκι. Κατά την παρουσία της εκεί η κα Αράπογλου συνεχάρη μαθητές και εκπαιδευτικούς για όλες τις δραστηριότητες, τις Ευρωπαϊκές διακρίσεις και την έμφαση σε μία πολύπλευρη εκπαίδευση τονίζοντας πως: «Είμαστε εδώ για να ενισχύσουμε όποια προσπάθεια κάνετε και να ξεπεράσουμε κάθε πρόβλημα», κάλεσε τους μαθητές να βουτήξουν μέσα στην γνώση, να μην αφήσουν ούτε μία μέρα να πάει χαμένη.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα