Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕκπαίδευση - ΠαιδείαΥπουργείο Παιδείας: Κανονικά διεξήχθησαν οι ενδοσχολικές εξετάσεις της Γ´ Λυκείου

Υπουργείο Παιδείας: Κανονικά διεξήχθησαν οι ενδοσχολικές εξετάσεις της Γ´ Λυκείου

Παρά την πρωινή καθυστέρηση λόγω του προβλήματος που ανέκυψε με την Τράπεζα Θεμάτων, κανονικά διεξήχθησαν οι ενδοσχολικές εξετάσεις στην πλειονότητα των λυκείων.

Οι διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων δεν μπορούσαν να μπουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Τράπεζας Θεμάτων του ΙΕΠ για να κληρώσουν, όπως ορίζει η νομοθεσία, τα θέματα των ενδοσχολικών εξετάσεων.

Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα το πρόβλημα επιλύθηκεκ και σε ό,τι αφορά τη Γ’ λυκείου, οι μαθητές εξετάστηκαν κανονικά σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου Παιδείας.

Έτσι, δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα σχετικά με τον προγραμματισμό των ενδοσχολικών και των Πανελλαδικών εξετάσεων. Ωστόσο, σε ορισμένα λύκεια, αποφασίστηκε η μη διεξαγωγή των εξετάσεων της Α’ και Β’ Λυκείου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι εξετάσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν σήμερα, θα μεταφερθούν στο τέλος του προγράμματος των εξετάσεων, με το κάθε σχολείο να διαμορφώνει ανάλογα το δικό του πρόγραμμα.

Εν τω μεταξύ, σημειώνεται ότι το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής είναι σε αναμονή αναλυτικής ενημέρωσης από το ΕΔΥΤΕ για την αιτία του προβλήματος που ανέκυψε το πρωί.

πρώτο θέμα

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα