Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕκπαίδευση - ΠαιδείαΤρόμος σε αμφιθέατρα και αίθουσες πανεπιστημίου. Εντοπίστηκαν κοριοί (ΦΩΤΟ)

Τρόμος σε αμφιθέατρα και αίθουσες πανεπιστημίου. Εντοπίστηκαν κοριοί (ΦΩΤΟ)

Κοριοί έκαναν την εμφάνισή τους σε αίθουσες και αμφιθέατρα  πανεπιστημίου σκορπώντας τον πανικό σε φοιτητές και ακαδημαϊκούς.

Οι κοριοί εντοπίστηκαν από φοιτητές του πανεπιστημίου της Πάτρας, οι οποίοι ενημέρωσαν τη διοίκηση του ιδρύματος και ζήτησαν να ληφθούν τα σχετικά μέτρα.

Στη συνέχεια, το πανεπιστήμιο κάλεσε εταιρεία η οποία έκανε τη σχετική απεντόμωση.

Κοριοί στο πανεπιστήμιο Πατρών
Κοριοί στο πανεπιστήμιο Πατρών
Κοριοί στο πανεπιστήμιο Πατρών

Όπως ανακοίνωσε ο πρύτανης του πανεπιστημίου της Πάτρας κ. Χρήστος Μπούρας: «Ολοκληρώθηκε πρόγραμμα απεντόμωσης στο Πανεπιστήμιο Πατρών μετά τις καταγγελίες για εμφάνιση κοριών σε αίθουσες και αμφιθέατρα στη Πανεπιστημιούπολη στο Ρίο».

Κοριοί στο πανεπιστήμιο Πατρών
Κοριοί στο πανεπιστήμιο Πατρών
Κοριοί στο πανεπιστήμιο Πατρών

Οι αρχές του ιδρύματος αντέδρασαν άμεσα, καθώς από το Σεπτέμβριο επικρατεί μια έντονη ανησυχία με την έξαρση των κοριών, η οποία ξεκίνησε από τη Γαλλία. Μάλιστα οι αναφορές που έγιναν στα ΜΜΕ διεθνώς επηρέασε αρνητικά ακόμη και τον τουρισμό της χώρας. Τα ενοχλητικά έντομα το τελευταίο διάστημα σκορπούν τον πανικό με τις εμφανίσεις τους από μέσα μαζικής μεταφοράς και κινηματογράφους μέχρι νοσοκομεία και σχολεία, αρκετά εκ των οποίων έκλεισαν προσωρινά για να γίνει η απαιτούμενη απεντόμωση.

Στην Αθήνας ανησυχία προκάλεσε η είδηση ότι σε γνωστό ξενοδοχείο στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής εντοπίστηκε μεγάλος πληθυσμός κοριών και χρειάστηκε να «κλείσει» μία πτέρυγα για να γίνει εκτεταμένη απεντόμωση.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα