Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕκπαίδευση - ΠαιδείαΣτα σχολεία με το δεύτερο self test σήμερα μαθητές Λυκείων και εκπαιδευτικοί

Στα σχολεία με το δεύτερο self test σήμερα μαθητές Λυκείων και εκπαιδευτικοί

Με δεύτερο self test υποχρεούνται να προσέρχονται σήμερα οι μαθητές των Λυκείων στα σχολεία τους.

Το δεύτερο δωρεάν αυτοδιαγνωστικό τεστ οφείλουν να παραλάβουν όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας από τα φαρμακεία, να το διενεργήσουν είτε το βράδυ της Τετάρτης ή νωρίς το πρωί της Πέμπτης και να έχουν μαζί τους βεβαίωση αρνητικού τεστ, προκειμένου να προσέλθουν στα Λύκεια.

Υπενθυμίζεται ότι τo self-test είναι υποχρεωτικό στα ημερήσια και εσπερινά ΓΕΛ, στα ΕΠΑΛ, καθώς και στις Λυκειακές Τάξεις των Γυμνασίων με Λυκειακές Τάξεις για μαθητές/τριες, εκπαιδευτικούς, μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) και τα μέλη του διοικητικού και λοιπού προσωπικού.

Στις σχολικές μονάδες ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων που είναι επίσης ανοιχτές, το self-test είναι υποχρεωτικό για τους εκπαιδευτικούς και τα μέλη ΕΕΠ – ΕΒΠ, το διοικητικό και λοιπό προσωπικό. Για τους μαθητές/-τριες με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, το self-test συνιστάται να διενεργείται εφόσον είναι συμβατό με το βαθμό και το είδος της αναπηρίας ή και της ειδικής εκπαιδευτικής ανάγκης του/της μαθητή/-τριας.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα