Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕκπαίδευση - ΠαιδείαΠειραματικά Σχολεία: Σήμερα το απόγευμα η κλήρωση

Πειραματικά Σχολεία: Σήμερα το απόγευμα η κλήρωση

Σήμερα, Παρασκευή, το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση για την εισαγωγή στα Πειραματικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2023-2024. Η κλήρωση θα μεταδοθεί ζωντανά αύριο στις 6 μ.μ. από το κανάλι του υπουργείου Παιδείας στο Youtube.

Πιο συγκεκριμένα, η ηλεκτρονική κλήρωση θα μεταδοθεί ζωντανά εδώ και στον διαδικτυακό τόπο της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με ενημέρωση του υπουργείου Παιδείας, οι γονείς/κηδεμόνες των επιτυχόντων θα ενημερωθούν με sms στο κινητό που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.

Υπενθυμίζεται ότι με την ίδια κλήρωση οι υποψήφιοι για εισαγωγή σε Πρότυπα και Εκκλησιαστικά σχολεία θα λάβουν ένα τυχαίο μοναδικό Αριθμό Προτεραιότητας (Α.Π.Π.Σ.) προκειμένου να ρυθμιστούν οι ισοβαθμίες που ενδεχομένως προκύψουν από τις εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα για τα Πειραματικά Σχολεία και η απόδοση του Α.Π.Π.Σ. θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Δ.Ε.Π.Π.Σ. με αναφορά στον εξαψήφιο κωδικό του υποψηφίου.

Η δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση διενεργείται από την Επιτροπή Κλήρωσης των Πειραματικών Σχολείων με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (Ι.Τ.Υ.Ε.) – Διόφαντος, παρουσία συμβολαιογράφου, μέσω κατάλληλου λογισμικού (ηλεκτρονική κληρωτίδα).

Ναυτεμπορική

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα