Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕκπαίδευση - ΠαιδείαΠανελλαδικές: Το Σάββατο εξετάζονται οι μαθητές των ΕΠΑΛ

Πανελλαδικές: Το Σάββατο εξετάζονται οι μαθητές των ΕΠΑΛ

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις συνεχίζονται αύριο, Σάββατο, με τους μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) να εξετάζονται στη Φυσιολογία ΙΙ, τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), τα Δίκτυα Υπολογιστών και τις Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

 

Σήμερα οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) πρέπει να κάνουν το δεύτερο αυτοδιαγωνιστικό τεστ με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από την Παρασκευή 18 μέχρι την Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021.

Για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ το δεύτερο τεστ θα γίνει αύριο Σάββατο με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από το Σάββατο 19 μέχρι την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021.

Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος σε αυτοδιαγωνιστικό τεστ, το τεστ θα πρέπει να επαναληφθεί σε δημόσια δομή.

Εδώ η λίστα με τις διαθέσιμες δημόσιες δομές για διενέργεια επαναληπτικού τεστ από Δευτέρα έως Παρασκευή: https://self-testing.gov.gr/eody-stathera-simeia.pdf

Και εδώ οι δομές που λειτουργούν τις Κυριακές: https://self-testing.gov.gr/eody-stathera-simeia-kiriakis.pdf

Το υπόλοιπο πρωτόκολλο ΕΔΩ: https://www.minedu.gov.gr/exetaseis-2/geniko-lykeio-m/anakoinwseis-gel/48839-31-05-21-odigies-gia-tin-asfali-dieksagogi-ton-panelladikon-eksetaseon-metra-prostasias-kai-self-test-3

Επόμενη και τελευταία εξέταση των υποψηφίων των ΓΕΛ σε μαθήματα προσανατολισμού είναι την Τρίτη, 22 Ιουνίου, με Ιστορία, Φυσική και Οικονομία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα