Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕκπαίδευση - ΠαιδείαΕφαρμογή για κινητά τηλέφωνα αποκτά ο “Εύδοξος”

Εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα αποκτά ο “Εύδοξος”

- Advertisement -

Την δημιουργία εφαρμογής (mobile app) της πλατφόρμας διανομής συγγραμμάτων «Εύδοξος» ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας από κοινούΥποτυ με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Πρόκειται για μια εφαρμογή, μέσω της οποίας, οι προπτυχιακοί φοιτητές θα μπορούν να πραγματοποιούν τις διαδικασίες δήλωσης και παραλαβής των συγγραμμάτων τους. Παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα υποβολής διευκρινιστικών ερωτήσεων.

Προς το παρόν η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές Android στο Google Play Store (https://play.google.com/store/apps/details?id=io.student.eudoxus), καθώς επίσης και μέσω του gov.gr, στην υπηρεσία «Συγγράμματα – Εύδοξος» (https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/panepistemia-kai-phoitese/suggrammata-eudoxos), και μέσω του πληροφοριακού συστήματος «Εύδοξος» (https://eudoxus.gr/registerlogin). Επιπλέον, σύντομα η εφαρμογή θα διατίθεται και για συσκευές iOS.

 

Με τη νέα εφαρμογή διευκολύνεται η συνολική διαδικασία δήλωσης και παραλαβής για τους φοιτητές, από ένα σύνολο 18.455 ενεργών συγγραμμάτων, των 491 εκδοτών που συμμετέχουν στον «Εύδοξο» για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024. Αναλυτικότερα οι φοιτητές θα μπορούν να:

  • Ενημερώνονται για την προθεσμία δήλωσης και παραλαβής συγγραμμάτων κάθε ακαδημαϊκού εξαμήνου
  • Πραγματοποιούν και να τροποποιούν τη δήλωση συγγραμμάτων τους
  • Βλέπουν τον κωδικό PIN και τα σημεία παραλαβής των συγγραμμάτων τους
  • Εχουν εικόνα του αριθμού των συγγραμμάτων που δικαιούνται και των παραληφθέντων συγγραμμάτων τους, σε πραγματικό χρόνο
  • Προβαίνουν σε εθελοντική ανταλλαγή συγγραμμάτων μέσω του «Εύδοξος+».
- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα