Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
Αρχικήεκλογές 2023Δ. Τσαβλής: «Το πρόγραμμά μας είναι ρεαλιστικό και μπορούμε να το υλοποιήσουμε»

Δ. Τσαβλής: «Το πρόγραμμά μας είναι ρεαλιστικό και μπορούμε να το υλοποιήσουμε»

Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του του προγράμματος της παράταξης «Όλοι Εμείς», έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Δρόσος Τσαβλής, σήμερα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Ρεπορτάζ: Εύη Ανδρικοπούλου

«Το πρόγραμμά μας είναι ρεαλιστικό, υποσχόμαστε τα αυτονόητα και μπορούμε να τα υλοποιήσουμε» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος. Επιπλέον είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τα σχέδια του συνδυασμού του όσον αφορά τους τομείς: Καθημερινότητα και Ποιότητα Ζωής, Δημιουργική Ανάπτυξη και Κοινωνική Αλληλεγγύη, Εξυπηρέτηση Πολιτών.

«Είμαστε ο μοναδικός συνδυασμός που δεν έχει προστάτες και κόμματα και αυτά για τα οποία δεσμευόμαστε είναι καθημερινά και αυτονόητα» επισήμανε. «Τα προβλήματα είναι ίδια και τα γνωρίζουμε όλοι μας, το ζήτημα είναι πως θα το προσεγγίσει ο καθένας μέχρι να φτάσει στην “ίαση” και εδώ είναι που διαφέρει η δική μας παράταξη, στον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσουμε το πρόβλημα με σκοπό να φτάσουμε στην λύση του»

Τέλος, παρουσίασε μια πρόταση εναλλακτικής πηγής χρηματοδότησης των εμβληματικών έργων της Θεσσαλονίκης μέσω της έκδοσης δημοτικών ομολόγων.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.Διαβάστε Ακόμα