Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΕκλογές 2023: Η χαλαρή συζήτηση Μητσοτάκη με δημοσιογράφους - Τι είπε για...

Εκλογές 2023: Η χαλαρή συζήτηση Μητσοτάκη με δημοσιογράφους – Τι είπε για την προεκλογική περίοδο, το Tik Tok και τα αθλητικά

Για μια πολιτισμένη προεκλογική περίοδο έκανε λόγο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε χαλαρή συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους, επισημαίνοντας πως στόχος της Ν.Δ είναι να μιλήσει για το μέλλον. Περιγράφοντας το κλίμα που εισέπραξε από τις περιοδείες είπε ότι: «ο κόσμος ήταν πιο ζεστός απέναντί μου συγκριτικά με το 2019, με ξέρει καλύτερα».

Συνομιλώντας με τους πολιτικούς συντάκτες ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην αξιοποίηση του Tik Tok κατά την προεκλογική περίοδο και τις εμφανίσεις των πολιτικών αρχηγών σε πιο ψυχαγωγικού περιεχομένου εκπομπές. Μάλιστα σημείωσε ότι δόθηκε η ευκαιρία να αναδειχθούν ζητήματα που απασχολούν περισσότερο την καθημερινότητα των πολιτών και αγγίζουν μεγάλες κοινωνικές ομάδες όπως οι γυναίκες και οι νέοι.

Η συζήτηση πέρασε και στα αθλητικά και ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι θα παίξει το απόγευμα ποδόσφαιρο με παλιούς συμμαθητές και αποκάλυψε ότι θα παίξει ως δεξί χαφ. Στη συνέχεια θα περάσει το βράδυ με την οικογένεια του, ενώ αύριο θα δει τα αποτελέσματα από το γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς,

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στο αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, ενώ σχολίασε ότι του έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ενάμιση μήνα πριν υπήρξαν φίλαθλοι που μερίμνησαν να ξεκινήσουν τη διαδικασία για να ψηφίσουν στο Καουνας.

ΕΘΝΟΣ

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα