Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΕκλογές 2023 - Δείτε τι ώρα θα έχουμε το 80% των αποτελεσμάτων...

Εκλογές 2023 – Δείτε τι ώρα θα έχουμε το 80% των αποτελεσμάτων σύμφωνα με τον Πιερρακάκη

Για τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου μίλησε ο Κυριάκος Πιερρακάκης, αποκαλύπτοντας πότε θα έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για τον νικητή και τα ποσοτά των κομμάτων.

Εκλογές 2023: Πριν τις 12 το βράδυ η πρώτη εικόνα για τους σταυρούς των υποψηφίων

Όπως σημείωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, στις 9 το βράδυ της Κυριακής θα είναι έτοιμο το 80% των αποτελεσμάτων. Ο Κυριάκος Πιερρακάκης σημείωσε και ότι, πριν τις 12 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας, θα έχουμε και μία πρώτη εικόνα για τους σταυρούς των υποψηφίων.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στη δήλωση Βελόπουλου, περί κατάθεσης αίτησης, από τον αρχηγό της Ελληνικής Λύσης, στη διακομματική, για τον έλεγχο του λογισμικού που επεξεργάζεται το αποτέλεσμα των εκλογών. Όπως είπε ο Κυριάκος Πιερρακάκης, «θα υπάρχουν τάμπλετ σε όλα τα εκλογικά τμήματα. Επίσης ο δικαστικός αντιπρόσωπος θα κρατάει κι αυτός τάμπλετ, ενώ όποιος θέλει θα μπορεί να είναι παρών και να παρακολουθεί τη διαδικασία». «Το κάθε εκλογικό κέντρο θα βγάζει τις ψήφους, αλλά το άθροισμα που παλιά καταγραφόταν με το χέρι, τώρα θα γίνεται με αυτόματη ενημέρωση του υπουργείου Εσωτερικών στην υπηρεσιακή υπουργό για να βγει το αποτέλεσμα πολύ νωρίτερα», σημείωσε ο υπουργός.

ΕΘΝΟΣ

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα