Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
Αρχικήεκλογές 2023Ανακοίνωση υποψηφιότητας Γιάννη Δαρδαμανέλη

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Γιάννη Δαρδαμανέλη

Θριαμβευτική ανακοίνωση υποψηφιότητας Γιάννη Δαρδαμανέλη: ξεπέρασαν τους 1500 οι δημότες που θέλησαν να σφίξουν το χέρι του Δημάρχου Καλαμαριάς.

Ενθουσιώδεις, γεμάτοι παλμό ήταν οι πολίτες με το Δήμαρχο που από το πρώτο λεπτό της θεαματικής του εισόδου στην αίθουσα, φανερά συγκινημένος δεν περίμενε να ανέβει στο βήμα, αλλά φορώντας ήδη το μικρόφωνο μιλούσε, χαιρετούσε τους δημότες του που τον αγκάλιαζαν και του εύχονταν καλή δύναμη ευχαριστώντας τους για την αθρόα προσέλευση τους.

Ανεπανάληπτες εικόνες έζησαν αυτοί που θέλησαν χθες Tετάρτη να ακούσουν την ομιλία του Δημάρχου Καλαμαριάς Γιάννη Δαρδαμανέλη, κατακλύζοντας όλους τους χώρους του δημοτικού θεάτρου Μελίνα Μερκούρη ενώ πολλοί από αυτούς, παρόλο που δεν κατάφεραν να μπουν στο κτήριο παρέμειναν στον πεζόδρομο να τον δουν έστω και μετά το τέλος της εκδήλωσης. Ήταν μια ομιλία από καρδιάς και εφ’ όλης της ύλης, με ιστορική αναδρομή της παράταξής του, απολογισμό των έργων του σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση τους και το πλάνο για νέα έργα την επόμενη πενταετία.

Την εκδήλωση τίμησαν, εκτός από τη δυναμική παρουσία των Καλαμαριωτών, των προέδρων και μελών των περισσότερων αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων της Καλαμαριάς καθώς και του εμπορικού συλλόγου, ο υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας-Θράκης), Σταύρος Καλαφάτης και οι βουλευτές της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας, Άννα Ευθυμίου, Δημήτρης Κούβελας και Στράτος Σιμόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ και πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Θοδωρής Μητράκας.
Τη στήριξή τους εξέφρασαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ, δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, οι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής, Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης και Λαγκαδά Γιάννης Ταχματζίδης.
Το παρόν έδωσε ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Επίσης, ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας, Μιχάλης Γεράνης, οι αντιπεριφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας Κώστας Γιουτίκας, Πάρις Μπίλλιας και Αθηνά Αηδονά, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Χρήστος Μήττας, Θεόδωρος Αγγελίδης, Νίκος Τζόλας και οι αντιδήμαρχοι του δήμου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Κούπκας και Κώστας Ιακώβου. Το παρόν έδωσαν και οι πολιτευτές Διαμαντής Γκολιδάκης, Παναγιώτης Κοκκόρης, Μάριος Δράμαλης και Βασιλική Νάκου και ο διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Παναγιώτης Παντελιάδης.

Ο Γιάννης Δαρδαμανέλης μίλησε για την αποτελεσματικότητα της διοίκησής του, μέσω των μεγάλων έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, της βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη, των 80εκ. ευρώ που εξασφάλισε για τον Δήμο μέσω των χρηματοδοτήσεων και πολλά άλλα.
Σε αυτούς που με λάσπη, ψεύτικες εντυπώσεις και κοντή μνήμη προσπαθούν να στηλιτεύσουν το έργο και τη διαυγή πορεία της διοίκησής του είπε:
«Εμείς είμαστε εδώ ,δυνατοί ενωμένοι και δεν θα τους αφήσουμε να σαμποτάρουν την αναβάθμιση της Καλαμαριάς να γίνουν εμπόδιο στην ανάπτυξή της, να τη γυρίσουν πίσω με ιδεοληψίες, με ξεπερασμένα πρόσωπα, με φθαρμένες σημαίες.”
Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς μέσα από επευφημίες, χειροκροτήματα και συνθήματα νίκης έκλεισε εκφράζοντας τον παλμό του αμέτρητου πλήθους με τη φωνή του να ακούγεται σε όλους τους ορόφους του Μελίνα Μερκούρη:

Αλλάξαμε σελίδα το 2019!!
Συνεχίζουμε σταθερά μαζί για το 2030!!
Για μια Καλαμαριά αντάξια των πολιτών της !!
Η Γενιά Δημιουργίας δημιουργεί για την Καλαμαριά μας!
Είστε η δύναμή μας!! Σταθερά μαζί!!
Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου!!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα