Απίστευτοι διάλογοι ανάμεσα σε Σαββίδη - Βράνιες: ''Ελα στον ΠΑΟΚ. Το τατουάζ δεν θα είναι πρόβλημα για τον Μαυρίδη'' (ΦΩΤΟ)

Απίστευτοι διάλογοι ανάμεσα σε Σαββίδη - Βράνιες: ''Ελα στον ΠΑΟΚ. Το τατουάζ δεν θα είναι πρόβλημα για τον Μαυρίδη'' (ΦΩΤΟ)

Ένα σχόλιο του Όγκνιεν Βράνιες σε ανάρτηση του Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς στο Instagram ήταν αρκετό για να οδηγήσει τον ΓιώργοΣαββίδη σε διαδικτυακή κουβεντούλα με χιουμοριστική διάθεση!

Ο Γιώργος Σαββίδης,  κάλεσε τον Βράνιες να ενταχθεί στο δυναμικό του «δικεφάλου του Βορρά»!

Ολος ο διάλογος:

Σαββίδης: «Πιο συχνά είσαι στη σελίδα του Πρίγιο παρά εγώ. Ελα στον ΠΑΟΚ το τατουάζ σου δε θα είναι πρόβλημα για τον Μαυρίδη. Είσαι καλός τύπος έλα σε εμάς»

Βράνιες: «Χαχαχαχαχα δεν με χρειάζεστε, ο αδερφός μου ο Χατσερίντι είναι 10 φορές καλύτερος από μένα. Πώς είστε εσείς; Όλα καλά;

Σαββίδης: «Είναι τανκ, εσύ είσαι διαφορετικός. Είμαι καλά, είμαστε ακόμα στην πρώτη θέση. Δόξα τω Θεώ να τερματίσουμε εκεί. Εσύ πώς είσαι; Λείπεις από το ελληνικό πρωτάθλημα, έγινε βαρετό»

Βράνιες: «Άσχημα πηγαίνουν τα πράγματα. Παίζω καλά, αλλά παίρνω κόκκινη κάρτα σε κάθε παιχνίδι. Ξέρω ότι είναι βαρετά χωρίς εμένα»

Σαββίδης: «Δεν είναι Ελλάδα εκεί. Σου εύχομαι επιτυχία. Αν γίνεται, να μείνουμε σε επαφή»

Σαββίδης σε Βράνιες: «Ελα στον ΠΑΟΚ, το τατουάζ δεν θα είναι πρόβλημα για τον Μαυρίδη» (pics) - Gallery (Μέσα στο κείμενο)
Σαββίδης σε Βράνιες: «Ελα στον ΠΑΟΚ, το τατουάζ δεν θα είναι πρόβλημα για τον Μαυρίδη» (pics) - Gallery (Μέσα στο κείμενο)  2

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.