Ο νεαρός σερβιτόρος, κατέχει ίσως το ρεκόρ (κάτι ανάλογο δεν έχουμε ξαναδεί ή τουλάχιστον δεν έχει καταγραφεί) στο κουβάλημα πιάτων με φαγητό, καθώς μεταφέρει… 33 πιάτα παρακαλώ.
Ο Ζεϊντάτ έμαθε να το κάνει αυτό, αφενός για να εξυπηρετεί το κόσμο πιο γρήγορα, αφετέρου για να αποφεύγει τις πολλές μετακινήσεις μεταξύ πάσου και τραπεζαρίας και να εξοικονομεί ενέργεια.
«Γιατί να επιστρέφεις στην κουζίνα ξανά και ξανά όταν μπορείς να εξυπηρετήσεις όλους τους πελάτες με μία κίνηση;» είπε ο ίδιος ο Μοχάμαντ Ζεϊντάτ.