Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΔιεθνήShein: Η δημοφιλής πλατφόρμα πουλάει παιδικά ρούχα και αξεσουάρ με τοξικές ουσίες...

Shein: Η δημοφιλής πλατφόρμα πουλάει παιδικά ρούχα και αξεσουάρ με τοξικές ουσίες (VIDEO)

- Advertisement -

Σοκ στους απανταχού της γης διαδικτυακούς καταναλωτές και τρόμος απροσδόκητος στους γονείς. Η είδηση κάνει τον γύρω ρου κόσμου και όλοι θέλουν να ξέρουν πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα και πώς τους επηρεάζει.

Ο λόγος για το σημερινό talk of the town πως η δημοφιλής πλατφόρμα Shein πουλάει παιδικά ρούχα και αξεσουάρ με τοξικές ουσίες.

«Ο Chris Xu είναι o άγνωστος δισεκατομμυριούχος πίσω από τον κολοσσό. Έχει τη φήμη ενός μυστικοπαθούς μάνατζερ ο οποίος αποφεύγει να μιλά δημόσια, περιορίζεται στα δελτία Τύπου και του οποίου το πρόσωπο δεν είναι γνώριμο ακόμα και σε κάποιους εργαζόμενους της εταιρείας! Ο Chris Xu κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες της Κίνας αφού έχει ιδρύσει και διοικεί τον όμιλο λιανικών πωλήσεων ρούχων Shein που λέγεται ότι αξίζει 100 δισ. δολάρια», γράφει το Newsit.

Το newsit θα αποκαλύψει:

«Περιείχαν τοξικές ουσίες σε επίπεδα που ξεπερνούσαν κατά εκατοντάδες φορές τα αποδεκτά όρια».

Η είδηση ότι προϊόντα, ρούχα και αξεσουάρ που προορίζονται για παιδιά και πωλήθηκαν στην Νότια Κορέα από την κινεζική πλατφόρμα ηλεκτρονικών πωλήσεων Shein δεν πληρούσαν τα όρια έχει γίνει όπως είναι αναμενόμενο πονοκέφαλος για τους καταναλωτές αλλά και για τον κολοσσό που έχει βαλθεί να κατακτήσει τον κόσμο.

«Η εκρηκτική της ανάπτυξη έχει ως αποτέλεσμα την αυξημένη επιτήρηση των εμπορικών πρακτικών της και της εφαρμογής των κανόνων ασφαλείας τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και στην Νότια Κορέα», γράφει το newsit.gr.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα